Na akkor mindenki készüljön :D
Vegyük fegyvereket, és menjünk fedezékbe.
Jönnek és lebombáznak minket.
Ám szerintem többmillió űrhajóról van szó.
Arra nem gondoltak, hogy az a 3 csak az anyahajó, és bennük vannak hangárok, és azokban kitudja hányszázezer bombázó, vagy harci űrhajó van még.
Viszont könnyen meglehetne ezt úszni :D
Felmegyünk a Marsra, ott messze vagyunk a Földtől :D
De talán még látni fogjuk ahogy a Föld felrobban.
Hajrá idegenek!!!
2012-vel kapcsolatban a kormány semmi kézzelfoghatót nem fog közölni a nyilvánossággal, annak ellenére, hogy pontosan tudják mi a helyzet a Földünkkel, és a körülöttünk lévő eddig ismert világűrrel kapcsolatban. Lesz sok tévhit, álhír, de a közemberek sohasem fognak tudni semmi biztosat, higyjetek nekem.
Csillagvizsgáló
2012-ben jómagam sem tudom, fog e történni valami. Igazából szerintem sem lesz semmi változás, bár így vagy úgy, lassan tényleg gondok lesznek (nézzük csak most Japánt). Az előző válaszommal csak azt akartam mondani, hogy ha az elkövetkezőkben egy nagy dolog lesz készülőben, ami az egész világra kihatna, azt nem közölnék az átlagemberekkel.
Csillagvizsgáló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!