Mikor lesz látható a Nibiru szabad szemmel?
Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán, látta valaki?2011. márc. 14. 03:29
22/31 anonim válasza:
Egyébként ez a Nibiru nem a Hale-Bopp üstökös? Mert én úgy tudom, hogy az fog majd valamikor újra közel kerülni a Földünkhöz.
23/31 anonim válasza:
nos erröl szolva azt is olvastam hogy álitolag napkitörés lesz de kitud hatja azt hogy a nibiru létezik szerintem igaz
24/31 anonim válasza:
Az elmult 2 ev napkitoresekket figyelve, minden elkepzelheto!
25/31 anonim válasza:
Ha igaz lenne hogy 3200 évente kerüli meg a napot, akkor már itt kéne lennie a föld közelében.
26/31 anonim válasza:
2012.06.24 van és még nem láttam azt a bolygót.Csillagász vagyok és eddig nem is hallottam nagyon róla.
27/31 ramtha válasza:
Na ez a röhely gyerekek,most már igazán látszania kellene annak a legendás Nibirunak:D De nem látszik semmi:D Oltás az egész elmélet:D
28/31 anonim válasza:
" 2012.06.24 van és még nem láttam azt a bolygót.Csillagász vagyok és eddig nem is hallottam nagyon róla."
Mert nem jó könyvet olvasol.
29/31 anonim válasza:
A sumérok szerint anunakik laknak a nibirun!
30/31 anonim válasza:
25.válaszoló nem 3200 évente ha nem 3600 évente!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!