Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A NASA hazudik? (lent)

Attila6 kérdése:

A NASA hazudik? (lent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 8. 17:31
1 2
 11/16 potion ***** válasza:

DE TI POFÁZZÁTOK EZT

+ média butít minket média így meg úgy média szar butít minket"

ezt szajkózátok napi 26 órában

2011. márc. 8. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Én manapság a NASA-nak SEMMIT nem hiszek el, minden szavuk hazugság!!! (kivéve ami a hivatalos oldalon van)
2011. márc. 8. 19:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ez így van.
2011. márc. 8. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem hazudik, csak mivel eddig nem vizsgálták meg rendesen, így csak találgattak.
2011. márc. 8. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi oka lenne hazudni? Ha azok valóban nem földi baktériumok FOSSZÍLIÁI, akkor mi van? Semmi, max bebizonyosodik, amit amúgy is sejtünk, hogy kialakulhatott a földön kívül is élet, még ha egysejtű szinten is!

Ha valóban az lenne nem tagadnák le, mert nincs miért! Nem E.T.-t találnának egy csillagromboló volánjánál, hanem mikrobák fosszíliáit!

2011. márc. 9. 13:30
 16/16 Álló László ***** válasza:

Kedves attila6!

Hogy a NASA hazudik e?

Igen én biztos vagyok benne hogy találtak abban a meteoritban valamit(baktériumot),amit nem mernek közölni az emberiséggel.Én is kíváncsi vagyok rá melyik faj baktériumait találták meg,de ezt csak akkor fogjuk megtudni ha már befejezték a teszteket (a baktériumokról hogy honnan származnak),de még csak azon belül is csak akkor mondják el ha nem igaz a hír (hogy idegen eredetü a baktérium).

2011. aug. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!