Kicsoda 404? Valaki kifejtené?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el GYIK-et nézegetni, de állandóan 404 nevét látom. Annyi már leesett h valami ufóészlelős gyerek de jól jönne egy útba igazítás.2011. márc. 6. 12:08
21/31 anonim válasza:
404-es nem kutatott semmit, de mindent darabszámra tud:D. Megsúgták a hangok, hiszen a fejében chipeket tettek, olyan ufó fajok akik nem léteznek.
Nem ismerős ? Olvastatok ti skizofrén emberek képzelgéseit ? Egyét legalábbis igen !
Vagy kamuzik hogy orvos mint kisfaludy györgy hogy fizikus, meg hogy vannak egyetemi fizikus barátai. Vagy ápolt volt az OPNI-ban orvos skizoiddal. Ha pedig ténleg orvos volt, akkor megkattant, ezért is tették lapátra.
Reméljük nem kisfaludy györgy vagy:D. Az még vadabbakat lódít.
22/31 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D MEKKORA!!:d
23/31 anonim válasza:
...De jó, hogy én név nélkül vagyok...! :D
24/31 anonim válasza:
15:16
...mert aki név nélkül van azt nem lehet fikázni ugyebár.
Ha én is névvel lennék itt mint 404 diator és a többiek, akkor minden lennék csak nem ember.
25/31 anonim válasza:
Na, mert aztán az név, hogy diator meg 404 :D. Akkor lehet az ember Sanyi bácsi meg Ilza néni, Juci néni. Xáxorxép voltam.
26/31 anonim válasza:
21:32 Nem érted. A név mindegy milyen név. Akár mi lenne a neved ha l. XY-nak hívnának vagy 549 vagy Zákány Nóra tök mindegy, a lényeg hogy van egy azonosító jeled ami alapján mások tudnak rajtad csúfolódni az óvodások mint amilyen te is vagy.
28/31 anonim válasza:
Aha. 404-se mindíg azzal az azonosítóval írogat. A multkor is választolt forumon anoníman, hogy Ő nem válaszol a privikre. Nekem ne mondjátok, hogy azért mert néha az elmebeteg marhaságaira odaírja hogy 404, hogy egy - két tini liba újjongjon, mert rajonganak érte, Ő meg a nagy bölcsességével empatikusan lesz*arja őket, akkor már a nevét adja.
30/31 anonim válasza:
Szerintem ez egy ökör.
Isten barma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!