Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Filmekkel ásnák alá az emberek...

Filmekkel ásnák alá az emberek szavahihetőségét?

Figyelt kérdés

Érdekesnek találom hogy amióta felgyorsult a távközlés és megindult a technológiai fejlődés a földön azóta folyamatosan termelődnek a földönkívüliekkel kapcsolatos dolgok. Sci-fi volt korábban is de pl Verne sose írt idegen lényekről. Mi van ha direkt azért csinálnak ennyi hasonló filmet hogy ha valaki tényleg lát valamit, akkor az bolondnak látszon? hogy néhány tipikus stereotípiát említsek Elrablások(Taken, 4. tipusú találkozások) Ősi asztronauta elmélet és civilizációk(Csillagkapu a film azért régebbi mint a sorozat...) Kormányösszeesküvések:(Sötét zsaruk, X-akták) Hüllőszerű lények(Dr. Who 5. évad)

És ezt napestig lehetne folytatni... Szerintem nagyon is elképzelhető hogy ezek a filmek csak azért készültek hogy aztán az áldozatokra és a kutatókra rá lehessen fogni hogy túl sok TV-t néztek.

2011. márc. 6. 04:18
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Fordítva igaz. A filmek hitetik el a sok ostobaságot az emberekkel!
2011. márc. 6. 06:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Azért csináltak sorozatokat meg filmeket róla mert volt rá igény, az embereket érdekelte.

Én hiszem h van élet a földön kívül, de értelmetlennek tartom hogy itt lenne dolguk.

Amugy meg te is a TV miatt gondolod ezt, eszedbe nemjutott volna ilyesmi ha nem lattad volna a müsorokat.

2011. márc. 6. 07:24
 3/10 katrix válasza:
51%

Nemhogy elképzelhető, hanem nagyon is ez az igazság!

A háttérhatalom egyik jó módszere az emberek félrevezetésére, hogy az igazság mag köré építenek egy hazugságból álló, az igazságot nevetségessé tevő, azt lejárató kampányt. Minden eszközt bevetnek, hogy ellehetetlenítsék az igazságot.

Ajánlom mindenkinek elolvasásra: Julius Andan: A világ a színfalak mögött

Ébresztő! :)

2011. márc. 6. 07:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megfordítom a logikádat:

Ott van a Star Trek film és sorozategyüttes. A világ legnézettebb és legismertebb földönkívüliekkel foglalkozó filmjei.

A Star Trek nem fest le összeesküvéseket, SŐT, egy idealizált világképet mutat, kedves és összetartó idegen társadalmakkal, magasabb erkölcsi normákkal, stb...

Akkor most hogy is van ez?

2011. márc. 6. 08:28
 5/10 katrix válasza:

válasz a 8.28-ra:

A legfinomabban megfogalmazott kamu!

Elhiteti veled, hogy az egész csak egy mese...

Hozzáteszem, hogy ezt a sorozatot én is szeretem, talán az egyetlen amiért még néha bekapcsolom a tv-t.

Viszont annyira meseszerű, hogy senki el se gondolkozik rajta, hogy ennek bármi valóság alapja is lenne.... pedig ebbe is beleszövik itt-ott az igazságot, csak fogalmad sincs róla, hogy hol. Tehát ha az egészet mesének veszed, akkor az igaz részeit is annak fogod venni.

Ennyire egyszerű! :))))

2011. márc. 6. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:

:D

Most teljesen rákattantam a Csillagkapura, megnéztük DVD-n az egészet, estéről estére több részt is.

Mi is beszélgettünk arról, hogy mekkora poén lenne, ha mindez igaz, és már mindez létezik.

De ez csak olyan "filozófiai" értekezés, hogy mire használnánk, amiket ott felfedeztek, az újításokat, és semmi értelme nem lenne titokban tartani. Ellenben megoldhatná a népesedési és élelmezési problémákat.

A tévé nem az hatalom eszköze, és senki se kényszerít rá senkit, hogy átvegye, amit ott lát.

Az emberek ez azért teszik, mert utánozzák egymást. Mint a majmok, csak ruhában. ;)

Akkor ki mozgatja a szálakat?

Az alulfizetett forgatókönyv írók?

A rendezők, akik már eleve kész forgatókönyvből dolgoznak?

Ezen az alapon "természetesen" léteznek a sárkányok is, mert most legalább akkora divat róluk filmet készíteni, mint az UFO-król. Sőt, szuperhősök is vannak, "X-menek" ezrei élnek a bolygón, akik naponta megmentenek minket a meteoroktól és Dr. Y-tól, aki el akarja pusztítani az emberiséget. :DDD

;)

2011. márc. 6. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
"A tévé nem az hatalom eszköze," innen látszik hogy fogalmad sincs semmiröl, ugyanis a tv a hatalom eszköze, közép suliban, meg egyetemet is volt alap tananyag
2011. márc. 6. 09:20
 8/10 BlackSword ***** válasza:
51%
Hát kérdező... katrix-al együtt kicsit paranoiásaik vagytok... Azért csinálják a filmeket, mert el tudják adni... Ha nem lenne az ilyen jellegű filmekben pénz, akkor nem is csinálnák... Tudod kit érdekel a szavahihetőség... Ezek egy az egyben a pénzre hajtanak...
2011. márc. 6. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak azért, mert van rá igény. Ezek, amiket felsoroltál, mind népszerű filmek, sokat kerestek rajtuk a gyártók. Szerintem az anyagi haszon reménye inkább játszik szerepet benne. Sok embert érdekel a téma, sokan megnézik és ez egyenlő a nagy bevétellel.
2011. márc. 6. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen :D
2011. márc. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!