Nekem személy szerint tök mindegy. Nem fontos ez. Élek oszt jóvan.
2011. márc. 3. 18:59
12/19 anonim válasza:
Az úgy lett,hogy volt egy lény,ami képződött a bacikból,aztán lett annak egy retardált gyereke,és annak is lett egy retard és annak is és annak is.Aztán lett a majom és kereszteződött egy békával és lett egy totálintegrált faj,az ember.:D
2011. márc. 3. 19:06
13/19 anonim válasza:
Evolúció.
2011. márc. 3. 20:34
14/19 anonim válasza:
Ez kizárt dolog mert nem tudom.
2011. márc. 3. 22:50
15/19 Tyler913 válasza:
Konyv Molynak:
Hat kivacsni vagyok,hogy bizonyitottad be egy vallasosnak,hogy nincs Isten.Mivel sem ellene,sem mellette nincs tudomanyos bizonyitek.Pont ezert hit kerdese.
Bocsi,hogy off voltam.
De ha mar hozza akarnek szolni a temahoz:miert kellett volna feltetlenul idegen fajoknak keresztezni minket a...mivel is?Az az erdekes az UFO-hivokben,hogy mindent a foldonkivuliekkel akarnak magyarazni,ugyanugy,mint ahogy egy vallasi fanatikus mindent Istennel,vagy egy materialista mindent a tudomannyal.
2011. márc. 4. 02:04
16/19 anonim válasza:
Kedves utolso ezt jol mondtad! De inkabb leszek materialista mint vallasos vagy ufo''Hivo,,.nem vitatom hogy foldon kivul letezik elet!De azt igen hogy itt barmely 404 diator attila6 ufo kutato vagy barmely igazat mondani vagy bizonyitana a hulyesegeit!
udv.
2011. márc. 4. 10:09
17/19 anonim válasza:
Az akkori ősember génjeit keverték a sajátjukkal azok a földönkívüli lények akiknek érdeke volt létrehozni egy fajt,gondolom szolgálatra.
2011. márc. 4. 13:12
18/19 anonim válasza:
Evolúció.
2011. márc. 6. 00:07
19/19 BaKs válasza:
Hát asszem istent ebből a játékból én is kihagynám, inkább az evolúcióra gyanakszom, na meg az elmaradhatatlan földönkívüliekre, akikne akár a génmutációjuk is lehetünk. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!