Kicsit hosszú, de mit gondolsz, az itt levezetett matematikai bizonyításról a Mars üzenetét illetően?
"Bár kb az egyharmadát értem nagyjából ami ott le van írva.
Szóval úgy tűnik egészében logikus és levezethető. "
A második mondatnak nem szabadna az elsőből következnie, te mégis így gondolod..
Valaki más is látja hogy mi a probléma...?
Talán nem velem kellene kötözködni az első mondatot akkor kifejtem neked!
Az egyharmadának nem kell utánna néznem abból amit olvastam! Ok? A többi pedig logikusnak tűnik, de ellenőrizni kéne.
Mellesleg fogadok, hogy el sem olvastad, azért nem is érted, miről beszélek.
Talán vedd a fáradságot mielőtt lehuhogsz, vagy szkeptikuskodsz.
Nagyon érdekes!
Először nem értettem (nem vagyok valami jó matematikából), de nem sokkal később megértettem.
már alapból az hihetetlen, h ilyen alakot formálnak a vulkánok, de első gondolatom az, h ez csak a véletlen műve, miért pont vulkánokat emeltek volt ( lehet, h hülye kérdés, nem tudom, h elhangzott-e vmi ezzel kapcsolatban, mert csak a kiemelt részeket olvastam el )
ez a matematikus megközelítés nekem olyan irodalmasnak tűnt, tehát azt is belemagyarázzák, amit a költő nem is akart kifejezni a művében. tehát, itt is húzgálnak ide-oda vonalakat, és ezekből sokminden levezethető, összeegyeztethető, de nagyon komplex így első átfutásra, úgyhogy látok benn realitást, de némi kételkedés is van bennem.
még egy traktoros szem- és fültanúja is van a számoknak, csakhogy hihetőbb legyen, mert ugye a vidéki suttyókat szokták elkapni az ufók. ez is kissé furán jön, h az ufók miért pont egy parasztot visznek el, miért nem egy befolyásos matematikust, h legyen hatása és értelme is a pofázásuknak itt a Földön is.
Azt írja, hogy azért vulkánokat képeztek, mivel a Mars egyik féltekéjén csak tized olyan vastag a kéreg mint a másikon, és mert egybefüggő az egész kéreg, nincsenek kéregmozgások. 100 millió év alatt az egész képződmény 5 fokkal mozdult csak el, ez pedig csak néhány tizedesjegynyi módosulással járt a számokban, az is százezredekben.
Kiváncsi volték, hogy a piramisokkal van e összefüggés, azokra is levezethető lenne e valami, csak ez már sosem fog kiderülni mivel a piramisok nagyrésze úgy elpusztult, hogy sok olyan van aminek még a helyét sem tudják, hogy hol állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!