Mi lesz a szürkékkel és a reptiliánokkal 2012 után? Annyit tudok, hogy nem fognak tovább uralkodni rajtunk, de mi lesz velük eltűnnek?
Nem, egy magasabb szintben lesz részünk , egy feljebb való dimenzióban fogunk újjá létesülni, legegyszerűbb szó=tudatszakadás.
Sajnos tudod ezzel a kérdéssel az a bajom, hogy inkább azt a kérdést kéne felteni hogy: Van-e olyan ember a földünkön aki tudja hogy mi lesz 2012 dec 21-én.
Véleményem szerint van olyan ember, de az nem én vagyok aki tudja én is csak tippelek és valószínűnek tartom.
diator:
mesélnél még erről? érdekel a téma.
Mesélhetek egy pár mondatott.
Nem fogunk eltűnni, meg van-rá az esély hogy bekövetkezik hogy eltűnünk de ez nagyon kevés rá..
A reptiliánokat köti egy szabály: na pedig csak akkor támadnak a befolyásoltságuk alatt lévő lényekre (ebben az esetben ránk) ha mi veszélyt jelentünk rájuk.. amíg ez nem következik be addig nincs mitől félnünk, legalábbis tőlük nem kell félni egyenlőre... ( persze ez csak az én véleményem hogy nem kell tőlük félni )
Ezek a lények már időktől kezdve jelen vannak a földünkön, és befolyásolnak minket a mi tudtunk nélkül. Befolyásuknak adódóan nyersanyagainkat fosztják ki bolygónkról, tudtunk nélkül.
Tudnotok kel arról is hogy ezek a lények gonoszak, és köztünk járnak: tudati szintjük egy álarcot rak elénk és mi emberek embernek látjuk őket, vannak emberek akik mögéjük látnak de ez nagyon ritka sajnos...
A reptiliánok a gyíkhoz hasonló élőlények, két lábon járnak, magasságuk 2-2,5 m terjed. Ezek a lények bolygóról bolygóra járnak mint a földön a sáskák.
Na ennyit mondtam róluk :) többet nem szeretnék mert már fáradt vagyok :)
A reptiliánok igazi neve Reptilianidák. Ők az őshonos Földlakók akik minket betolakodóknak tartanak. Mindig együtt éltek az emberekkel, de ezt csak kevesen tudták-tudják. Most is titkos katonai létesitményekben dolgoznak a föld alatt az Egyesült Államokkal
Tevékenykedésük:manipulálják a gazdaságot, befolyásolják a vallást, stb.
Újabb aktivitásaik: militarizmus és emberek eltörlése a történelemből. Befolyásolják a médiát és sértik az emberi jogokat, valamint történelmi amnéziát keltenek.
Akit minden általam ismert faj érdekel, felkereshet az ufonostradamus@yahoo.com e-mailon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!