2/11 anonim válasza:
a felvétel pedig a korai finn metál egyik underground műfajának demo lemeze, a kárt megtérítették, a stúdió tetejét újra befoltozták
3/11 anonim válasza:
egyébként tudtad, hogy a pokol ahol az emberek szenvednek bűneikért mindenféle démonok által nem is létezett Dante Isteni Színjátéka előtt?
4/11 anonim válasza:
ezt ismerem, egy cikkben olvastam, ahol azt is kifejtették, hogy ez az egész kamu
5/11 anonim válasza:
egyébként szerintem ahogy megolvasztották a permafrostot a súrlódástól felforrósodott fúrófejjel forró vízgőz visító hangot adott ki mint a teafőző
6/11 anonim válasza:
a google mapson akkor is rajta kéne lennie egyébként, azon még az 51es körzet is rajta van
7/11 mentalist válasza:
Szerintem valami forgyogó trutyi hangját lehet hallani a démon pedig feltörö gőz és olvadt kőzet lehetett csak a bepánikolt munkások kissé ferdén látták a dolgokat.
8/11 mentalist válasza:
Ezt az elméletemet nagyszerűen kifejtettem a blog hozzászólásai közt is. :)
9/11 anonim válasza:
igen, azt a fortyogó trutyit hívják permafrostnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!