A repülőcsészealjak mivel mennek? Ufó-kutató szerint szellemi energiával,404 meg mást mond.
Térelnyeléssel működnek az űrhajók. Az eljárás lényege, hogy a teret anyaggá alakítják, illetve ha anyaggal ütköznének akkor azt alakítják térré. Egyébként fegyvernek sem utolsó!
Ha érdekel a dolog részletesebben olvass utána Szergej Sznyegov műveiben.
Könyv moly-nak véleményem szerint igaza van...
Könyv moly nézd meg a emailjaidat
Ajj...
Még senki nem tudja, hogy milyen egy csészealj.
Tény pedig még nincs. Mert akkor már mindenki arról beszélgetne.
"Szellemi energiával"
Honnan tudod ezt olyan pontosan?
Tanulmányoztál már egy idegen űrhajót?
Szerintem az ilyen kérdéseket hagyjuk meg 2012-ben, akkor talán kiderül, hogy milyen egy idegen űrhajó.
Egyébként honnan veszitek, hogy pont csészealj alakú?
Én a csészealj alakra 0,6%-ot adnék a 100-ból.
De ha valaha is meglátok egy csészealj alakút, akkor felviszem 100%-ra, mivel már láttam. De így elég kevés esély van rá, hogy nem tudom milyen rengeteg sok fényévnyire az idegenek beülnek csészealjakba, és azzal elutaznak idáig. Inkább hatalmas nagy űrhajókra tippelnék.
Olyan nagyokra, mind a csillagrombolók. Am tudom, hogy csészealj is lehet akármilyen nagy, de nekem még is azt súgja valami, hogy azt az alakot egy olyan intelligens faj, aki eltud repülni hozzánk nem egy csészealj alakú űrhajót fog építeni, hanem valami sokkal rafináltabbat.
Itt is ugyanaz a dolog van, hogy valaki nem tudom milyen rég kitalálta a "csészealj" szót, majd hozzátette, hogy azzal utaznak az idegenek, és mindenki átvette tőle.
Azért csészealj, mert olyan formája van, mind egy csészének az alja. Ha összehasonlítjátok látni fogjátok.
Szóval kérdező, ezek után is logikusnak tartod a kérdésed?
Minden UFO univerzális, másnéven nullponti energiával működik, melyet közvetlenül a levegőből tud kinyerni, egy arra alkalmas átalakító készülék segítségével. Így az energia ingyen, és korlátlanul áll a rendelkezésükre.
Evvel az energiával már Tesla is kísérletezett, és benzin használata nélkül autózott.
Erről bővebben olvashattok a Tiltott találmányok című könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!