404! Szeretném ha megosztanál velünk? (bővebb lent)
Szeretném ha megosztanál velünk néhány idegenek által elfogadott és helyesnek vélt tanítást...
pl:Mi az Univerzum 35 törvénye vagy Reinkarnáció igaz e vagy sem...esetleg Jézus egy földönkívüli volt!?
Ui:(Ezeket nem én találtam ki hanem ugy olvastam róluk..)
404 válaszodat előre is köszönöm!
Azt mondta 404 van olyan törvény amit nem képes egyelőre az ember, legalábbis 404 értelmezni, mert nem elég fejlett.
Örölmmel jelenthetem, hogy nekem sikerűlt !!!!!!!!!!!
Egyéni fejlettségem túlszárnyalta a szükséges szintet.
A törvény így szól : Az univerzum törvényei, mind nagy ostobaság, ami azért lett megírva, hogy legyen mivel foglalkoztatni a földi exlipótmezeieket.
Nem fogunk találkozni az idegenekkel, az univerzum törvénye kimondja: - Ne barátkozz olyannal aki nem tartja be a mindenség törvényét.
Szar ügy.. :/
Szerintem baktériumokat gombákat növényeket gyümit és zöldséget szabad. Azoknak nincs központi idegrendszerük ezért nem éreznek fájdalmat. Nyugi azokat nyugodtan eheted :D
Én nem iszok tejet mert egyszer nagymamámmal mentünk dokihoz és ott mondta a dokinak h nem iszik tejet és azt mondta neki a doki hogy idézem:
-na akkor maga se lesz epebeteg!
Ezt mondta nagymamámnak. Azóta nem iszok tejet. Húst meg írtó ritkán eszek, mert ha húst eszek ingerlékeny és ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!