Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Hold lehet, egy mesterséges...

A Hold lehet, egy mesterséges égitest?

Figyelt kérdés
Sokan vélték annak, hát csak gondold el, állandóan a föld felé fordítja ugyanazon részét.
2011. febr. 23. 06:56
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

Ragnarok, nem tudom milyen információkra utalsz, de amit leírtál hülyeség. A Holdnak van belső magja, és szerkezete is hasonlít a Földhöz, és az összes többi kőzetbolygóhoz.

Szerintem a te hiteles forrásod egy képregény lehetett, vagy a napisz@r.

2011. febr. 25. 16:24
 12/50 anonim ***** válasza:
ha üreges lenne a hold, mivel magyarázzátok az apályokat és dagályokat?
2011. febr. 25. 20:34
 13/50 anonim ***** válasza:
36%
nem ez a forrásom de itt is írnak róla...sőt elég sok helyen,de engem ne kritizálj én nem állítom hogy ez igaz csak azt hogy ezt hallottam...akkor tudnám hogy igaz ha megtapasztalnám az érzékszerveimmel.
2011. febr. 25. 21:55
 14/50 anonim ***** válasza:
0%

[link]

a link ami kimaradt...

2011. febr. 25. 21:56
 15/50 anonim ***** válasza:
Ez a cikk arra sem méltó, hogy elolvassák. Ha minden ember elhinné a neten keringő baromságokat, már rég belehaltunk volna a saját ostobaságainkba.
2011. febr. 25. 22:06
 16/50 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje, az biztos. Nem elég, hogy azt állítják hogy üreges, de még azt is tudják, hogy műszereket, hajtóanyagot, stb szállít.. :DD
2011. febr. 25. 22:30
 17/50 anonim ***** válasza:
0%
És ugyan miért is halnál bele ha véletlenül azt képzelnéd,hogy a hold üreges?És miért is fájna neked az ha bárki is azt képzelné?Szerintem a te életedre semmilyen hatással nincs ez a eszme/téveszme...
2011. febr. 26. 00:26
 18/50 anonim ***** válasza:
Nekem azért fájna, mert nem hiába tanultam természettudományokat egyetemen. És csak sajnálni tudom az olyanokat, akik még az általános műveltség szintjén sem képesek eligazodni. Szánalmas vagy. Vagy csak egy UFO, akit a Hold szült, így már világos, hogy miért üreges a belseje...
2011. febr. 26. 21:02
 19/50 anonim ***** válasza:
0%
Neked amit tanítanak azt el is hiszed te idióta vadbarom xd
2011. febr. 28. 13:19
 20/50 anonim ***** válasza:

Az egyetemisták nevében kérek elnézést, amiért hallgatunk professzoraink tanítására.

De legalább nem egy tojáséval egyenlő az IQ-m, mint neked. És nem dőlök be egy olyan kamu cikknek, amit még a gyp-sek közül is csak a leghülyébbek hisznek el.

2011. febr. 28. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!