Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kedves fórumozók. Miért...

Kedves fórumozók. Miért vagytok annyira biztosak abban, hogy földönkívüli élet nem létezik? Szerintem botorság ilyet gondolni.

Figyelt kérdés
Egyes emberek, itt is, a személyes ismerettségi körömben is, váltig állítják, hogy márpedig földönkívüli élet NEM létezik, CSAK mi létezünk. Én nem is értem a gondolkodásukat, megmondom őszintén, mert én ezen sose gondolkodtam el, hogy "mi van ha más nem létezik?" mert számomra annyira egyértelmű, hogy az univerzumban, ami hatalmas, csak ezen a kis bolygón legyen élet, már gyerekkorom óta. És igazából erre is lennék kiváncsi, hogy ezt egyáltalán meg tudják-e magyarázni, hogy miért tagadják ennyire.
2011. febr. 21. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előzőhöz, biztos van máshol is élet, még intelligens is, de a hatalmas távolságok miatt mi még nem tudtuk felvenni velük a kapcsolatot, ők meg ha tehetnék is, valamiért nem akarják.
2011. febr. 21. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
mert a többségének már bemutatkoztak, egy esti beöntés kíséretében.
2011. febr. 21. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
ez olyan mint a geocentrikus világnézet, a Föld körül kering minden :D
2011. febr. 21. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez butaság.

Mellesleg nem kevered véletlen össze azzal, hogy földön kívüliek NEM LÁTOGATJÁK a földet? Mert az viszont igaz...

2011. febr. 22. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:

"Soha nem állítanám,hogy nem lehetséges földönkívüli élet valamilyen szinten. Csak ezt még egyenlőre semmilyen bizonyíték nem támasztja alá,csupán feltételezések."

Feltételezések??Rengeteg bizonyiték van,csak nem akarjátok elhinni!Tanuk(NASA-nál dolgozo egykori emberkék,ugy szintén a CIA,FBI volt emberei),csak nekik sem hisztek!De viszont amit a NASA állit,az már igaz!Miért is?Átvernek,szopatnak benneteket!És ti ezt örömmel nézitek,elhiszitek!Buták vagytok!Minden,amit a NASA állit/csinál csak szinjáték!Elterelés!

2011. márc. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!