Lehet hogy engem már megvizsgáltak idegen lények csak nem tudok róla?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:32-es vagyok.
Szerintem menj aludni és 1 óra múlva kelj fel,hátha az idegenek űrhajójában ébredsz. Hogy lehetnénk az utánam íróval egy személy amikor nekem 81%-os a hasznos válasz izé-mizé neki meg kevesebb?
Nahát, megtudtuk, az UFO-k miért járnak a Földre: vaníliás csokiért. Nyilván ezzel működik a repülő konzervdobozuk. Téged önkívületi állapotban transzportáltak a fedélzetre, hogy töltsd fel csokival az üzemanyagtartályt, mert nekik vörös keléseik lennének a kakaós termékek érintésétől.
Cserében nem kaptál anális vizsgálatot, épp csak egy kis csikarást.
Lehet. De sajnos csokit nem adnak senkinek ezt elhiheted. A csikarást nem tudom mi okozhatta. Szúrni szoktak inkább hegyes tű szerű tárgyakkal, sejtmintát vesznek, de a csikarás nem jellemző. Nem lehet hogy valóban alvajáró vagy és alvás közben kinyitod a hűtőt, kiveszed a csokit és megeszed?
Megoldás: Szerelj fel egy kamerát a szobádban úgy hogy az ágyadat vegye egész éjjel. Nappal nézd meg hogy kiderüljön mi történt veled alvás közben.
Finom vaníliás csokiszagú? Soha nem eszel csokit?
Nemrég kezdtél el fogyókúrázni? Összekarcolták a tenyeredet?
Ez kész... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!