Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO? Enyire népszerüek vagyünk?

BenQs kérdése:

UFO? Enyire népszerüek vagyünk?

Figyelt kérdés

Átszelik a galaxist...

1. hogy titokban megfigyeljenek? (akkor elég sz@rul csinálják)

2.hogy felvegyék a kapcsolatot? (akkor meg mire várnak?)

Ezen kivül nem tudok mit elképzelni. amugy meg ha megnézitek a Valós felvételnek ki kiáltott videókat több mint 100 külön fajta ufo hajót véltek majd felfedezni. enyire népszerüek lennénk?

Vagy lehet h ez csak egy valóság show?

2011. febr. 8. 06:38
 1/8 A kérdező kommentje:
2011. febr. 8. 06:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Tudod, én csak azon csodálkozom, hogy UFO észlelés mindig csak elmosódott képen van...

Bezzeg amelyik éjszakai kép éles, és tisztán kivehető, mi van rajta, arról mindig tudjuk, hogy mi az :P

Kicsit se gyanús :D

2011. febr. 8. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:
figyuzatok! aszt hiszitek hogy ha felvennék velünk a kapcsolatot Jóska Pista bával vennék fel a szomszédból? mer szerintem nem. nem árulnák el útyse
2011. febr. 8. 08:50
 4/8 anonim válasza:
jol mondod a kapcsolatokat ottan kezdenék a NASA-nál nem itt az egyszerű emberekkel,ha már idáig elérnek akkor tudják hol kell kopogtatni.
2011. febr. 8. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
túl sok south park-ott nézel.
2011. febr. 8. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha én elmennék egy idegen bolygóra, nekem mindegy lenne kivel venném fel a kapcsit, csak legyen valaki és kész. De egy egyszerű valakivel jobb lenne mert az veszélytelen nem úgy mint az uralkodója.
2011. febr. 8. 16:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen mert ide jönnek európát ázsiát ausztráliát mind mind kikerülik és egyból mennek a NASAhoz. De miért? Te tuti tudsz valamit. De ha ugy is van akkor miért titkolják?
2011. febr. 8. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk népszerűek...ha azok lennénk akkor az égre nézve űrállomások fényét látnánk, vagy legalább egy pár űrhajócskát.

Titokban megfigyelnek? És ráadásul szarul is csinálják?

Mi a konkrét bizonyíték, hogy megfigyelnek? És mi bizonyítja hogy olyan szarul csinálják? Vagy csak egy egyszerűbb...mi az a cáfolhatatlan tény, ami bizonyítja, hogy létezik intelligens életforma rajtunk kívül, amiről tudunk is? (mellékesen közlöm, hogy nem szkeptikus ufo ellenes emberke vagyok, 100%-ra biztos vagyok benne hogy létezik értelmes élet rajtunk kívül, de még nem találtuk meg egyiket sem hivatalosan)

Ha fel akarták vagy akarnák venni velünk a kapcsolatot, akkor jogos a kérdésed, mire várnak?

Csomóan azt állítják, hogy igenis már felvették velünk a kapcsolatot, de a kormányok meg ilyenek titokban tartják. Ha ezek az idegen lények, olyan okosak, akkor nem lett volna nehéz rájönni, hogy a kormányok ferdítik a valóságot. Szóval 3verzió van: ők akarták magukat titokban tartani, ha ez így van, nyilván alapos okuk van rá, szóval ezzel fölös vitatkozni is. Vagy, ők nem akarták titokban tartatni magukat, de mi közöltük hogy már pedig ez így lesz. Ez gáz, mert akkor az idegenek hallgatnak a föld vezetőire, vagyis semmivel sem különbek mint a hazudozó emberek. Harmadik: nem volt kapcsolatfelvétel, nem jártak erre idegenek (vagy senki nem szúrta ki), és csak azért találgatunk össze -esküvésekről, mert rohadtul unatkozunk (ezt ráfoghatom arra is, hogy minden évben kitalálnak 3féle világvégét, mert a pánik az poén egyeseknek)...

2011. febr. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!