Mit gondoltok az afrikai dogon törzsről?
Szerintetek honnan vannak ilyen pontos csillagászati ismereteik, illetve az hogyan lehetséges, hogy hamarabb tudtak a Szíriusz társcsillagjáról, mint ahogy azt a csillagászok felfedezték volna? Bárki válaszolhat, de a szkeptikusok mindenképp, mert a tudomány sem tudja ezt megmagyarázni.
(Két link, ha valaki nem tudná, miről van szó:
de számos forrást lehet találni ezzel kapcsolatban.)
Ajánlom figyelmedbe a Lukács Béla: Utazások térben, időben és téridőben
Rengeteg ilyen kérdésre értelmes, jól átgondolt, tudományos magyarázatot, és választ ad. És minden lehetőséget megvizsgál. Ha utána sem látsz tisztán, akkor mindegy :)
Ha esetleg gondolod, el tudom küldeni emailben.
Nagyon valószínű, hogy az idegen pont őket látogatták meg, sőt még tanítgatták is őket. Csak ez lehet a magyarázat. De a csúnya tudomány, meg a politikusok eltussolják nehogy kiderüljön ez a világmegrengető dolog. Sőt 2012 teljes programját is leadták nekik, pluszba még az amerikai őslakosoknak is nehogy elvesszen ez a nagy tudás.
Vicc nélkül: valami egetverő nagy baromságról van szó, valaki vagy sarkított, vagy valami teljesen mást ábrázoltak a dogonok csak biztos valami ufohívő nagyokos tudós ment oda és belelátta a dolgokba. Amúgy is ha tényleg ott voltak a szíriusziak akkor minek mondták el ilyen "részletesen" ezeknek a primitív embereknek, hogy honnan jönnek? Én biztos csak rámutatnák a csillagra, hogy onnan jöttem azt jónapot. Jó hogy a csillag életkorát, tömegét, stb... nem mondták el! Életszerűtlen!
Amúgy a dogon mítusz tényleg létezik, és még 1930-ban magyaráztak bele :)
Ajánlom a könyvet mindenkinek, jó olvasmány!
"ránézésre is látszik, hogy Amerika sem passzol tökéletesen Ázsiához/Ausztráliához, ott még kellett lennie valaminek."
Ember, te földrajz órán csajozni voltál?!
Nem a szárazföldnek kell passzolni egymáshoz, hanem a KŐZETLEMEZEKNEK, azok meg tökéletesen passzolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!