Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tegnap este ugyanezeket (link...

Tegnap este ugyanezeket (link lejjebb) a fényeket láttuk elrepülni a fejünk felett 150 méterre. Budaörs mellett. Valaki látta? Milyen katonai repülő lehetett?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9SU3nH1t3gc

Amikor a fejünk felett volt kb. olyan hangos volt, mint egy dízel autó ami melletted elhalad.

Hiszek a földönkívüli életben, de a kicsi zöld lényekben meg ilyen hülyeségekben nem. Szóval az ilyen idegen lényekkel hanyagoljatok :D

2011. jan. 30. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
2011. jan. 31. 07:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Abban 100%-ig biztos voltam, hogy ember készítette, de ilyet még soha nem láttam....nagyon érdekes volt.
2011. jan. 31. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egy motoros sárkányrepülő volt.

http://www.youtube.com/watch?v=sWmTaW_bPxE

2011. jan. 31. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

"Szerintem egy motoros sárkányrepülő volt. "

[link]

Elképesztő a hasonlóság. (NEM)

2011. jan. 31. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

16:22

Márpedig ez tűnik a legvalószínűbb megoldásnak.

A kérdező a jármű hangját elhaladó dízelautóval hasonlítja össze, ami illik a képbe, hiszen a motoros sárkányrepülők belsőégésű motorakat használnak.

Emellett, nem feltétlenül ugyanolyan az összesen a világítás, de általában elmondható róluk, hogy háromszög alakúak és sötétben nagyobb távolságból csak a lámpáik helyzete alapján lehetne felismerni őket.

Ráadásul ezekből jópár Magyarországon is megtalálható, az említett magasságban is közlekednek, míg erősen kétlem, hogy egy szigorúan titkos, csúcstechnológiájú, amerikai légijármű (melynek létezése nem bizonyított) kivilágítva repkedne Budaörs felet.

2011. jan. 31. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:

,,Illyés Viktorné válasza:

Földrengések (HAARP tesztelések) után gyakran látnak ilyen gépeket mindenhol...''

na ezt fejtse ki nekem valaki legyenszíves, ergo direktbe rengették be alattunk a talajt, és ilyen gépe(ke)t küldtek ide?hogy?minek?miért?

2011. jan. 31. 19:02
 17/18 anonim válasza:
Bakker engem az meglep, hogy ilyen gép létezik!! :O Nem semmi kis gépmadár meg kell hagyni! Kedves kérdező ha azt láttad akkor légy büszke magadra mert sztem többet az életben nem fogod!
2011. jan. 31. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

ez egy repülő lehet látni a fényeiből és a zúgásából

ez egy nagyon fake ufo

2011. febr. 4. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!