Mit üzennél az idegeneknek rajtunk keresztül?
És engem nem is visztek??? :SSS
Na mind1, majd üzenjétek, hogy üdvözlöm őket, és nyugodtan elrabolhatnak itthonról, ha kedvük tartja :D
Persze nem voncolás, meg ilyesmi célokra...
Na hajrá!
Az üzeneteket majd átadom, és biztos örülni fognak neki.
Nem tudom, hogy mikor megyünk, ha ufó kutató is jöhet, lehet hogy csak jövő hónapban indulunk. Én véleményem szerint már jövőhét hétvégén elindulnák de sajnos még egyeztetni kell 404-el aki mindent intéz,
Na szóval nem az egész világnak csak nektek! Azért is mondtam hogy még ne nagyon mondjátok el.. :DDD
Tomi sajnálom szeretnélek téged is elvinni, de sajnos nem lehet...
Sajnálom tomi, hogy nem jöhetsz, de ha vissza érek erről az expedicóról akkor neked írok majd elsőnek emailt, hogy jártam egy idegen bolygón.
Ha az idegenekkel a barátság teljesen kialakul, és ha tudok majd velük itthon is kapcsolatot létesíteni akkor majd lehet hogy majd én velem eljöhetsz hozzájuk, hogy te is lásd a bolygójukat, de a mostaniba már sajnos nem jöhetsz.
Nem baj :D
Akkor majd legközelebb.
Szeretlek titeket! - ezt üzenem nekik. :)
Ill. ha van idejük akkor nézzenek be, mert az egyik egyetemi tanárom már nagyon szeretne velük találkozni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!