Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hova kell bejelentenem ha ma...

Hova kell bejelentenem ha ma UFO-t láttam?

Figyelt kérdés
A rendőrségre gondoltam. Vagy a Setinek mennyi a száma?
2011. jan. 24. 21:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

komolyan gondolkozz már egy picit!!! ha idáig eljutottak, és nem jelentették be az ittlétüket (ergo nem akarják, h tudjuk), minek rohangálnának színes csillogó alakváltó gépekkel???? még az emberek is meg tudják csinálni, h ne lásd a gépeiket az égen, ha nem akarják, nem hogy egy fejlettebb intelligencia! vagy ezek pont lúzer idegenek?

nem hiszem, hogy egyedül lennénk, de azt erősem kétlem, hogy idáig eljutott egy másik civilizáció.

2011. jan. 25. 15:45
 22/37 anonim ***** válasza:
Nem éppen repülőgépek, mivel egy helyben vibrálnak. A műhold meg nem úgy néz ki.
2011. jan. 25. 15:55
 23/37 Nigra ***** válasza:
hát kedves kérdező a leírás alapján te füves cigit szívtál...ennyi...állj le az anyaggal
2011. jan. 25. 15:56
 24/37 anonim ***** válasza:
Nigra szerintem te egoista vagy!!!.
2011. jan. 25. 16:00
 25/37 Nigra ***** válasza:
nem egoista, csak józanul gondolkodó NORMÁLIS ember, aki ha lát valami fénylő valamit akkor nem egyből az jut az eszébe, hogy "ÚRISTEEEEEEEEEEN JÖNNEK AZ UFÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK" és még meg is osztja ország világ előtt -.-"
2011. jan. 25. 16:12
 26/37 anonim ***** válasza:

Nigra ha ennyire nem érdekel a téma minek írsz az UFO észlelések témában??? Én ezt nem értem.

Egyáltalán minek nézed ezt a témát?

Ha ezekre a kérdésekre normális választ adsz, akkor te tényleg egy okos épeszű ember vagy :D

2011. jan. 25. 18:12
 27/37 Fémfaház ***** válasza:
Az 1 izraeli kémrepülőgép volt, ha az volt akkor úgyse fogják bemondani a hírekben, egyszer megtörtént utána lesz@rják.
2011. jan. 25. 20:03
 28/37 anonim ***** válasza:
Mien ufot láttál?
2011. jan. 26. 12:12
 29/37 Nigra ***** válasza:

Kedves tomi!

Azért nézem ezt a topikot, hogy lássam, hogyan NE neveljem a gyermekemet, hogy véletlenül se legyen ilyen mint ti.

2011. jan. 26. 12:16
 30/37 A kérdező kommentje:
Az együttérző válaszok alapján már nem tudom le írjame ide. Annyira nem volt közel sztm a szatnoszférába lehetett. Nagyon féltem mert én meg voltam rola győződve hogy ufók nem léteznek. Az úgy volt hogy kimentem rágyújtani, és nézni akartam a csillagokat. Nem volt csillag az égen 1 szem sem. Egyetlen egy árva csillag nem volt, csak ez a fényes valami. Gondoltam biztos csillag csak ez olyan magányos csillag lehet mert csak ő az egyedüli. Na mindegy ehhez én nem értek hogy más csillagok mért nem mutatták meg magukat, mért csak ez. Szoval erre azt hittem hogy egy csillag mivel nem hiszek az ufókban vágod? Erre látom hogy mintha elkezdene nyúlni és kúp alakú lett. Mert gömb volt és fogta és kúp alakú lett. Mondom mi a franc a csillagok nem nyúlnak és bementem anyám színházi távcsövéért amit a színházba szokott vinni hogy mán jobban lássam mi ez. Közelebbről nézve már láttam hogy színes is!!!!! Aszem piros zöld meg kék volt benne, ja meg ugrált feszt egyfolytába mint aki be van sózva, aztán megint kör alakú lett. Hú mondom b@szki tényleg vannak idegen lények. Úgy ért az eset mintha 50 L hidegvízzel öntöttek volna le, úgy meglepődtem. Nem hiszem hogy repülő volt mer az nem változik hosszúkásról gömbölyűvé és annak nincs zöld meg kék színe és nem egyhelyben ficánkol mint egy giliszta hanem halad egyenesen. Minden esetre akárki akár mit mond, nekem ez életre szóló élmény volt annak ellenére hogy besz@rtam töle.
2011. jan. 26. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!