Mikor volt az első UFO kapcsolatfelvétel?
Idézet :
"Ufó-kutató, mióta van Vénuszon élet? Eléggé lakhatatlan bolygó, szerintem. Nagy a gravitáció, vulkánok kénsav a légkörben, csak kén van, nem tudom, a barátunk, hogy tud ott élni, de minden elismerésem neki!"
Válasz :
Épp itt mondtam korábban, hogy a Vénuszon 5D-s élet van, amit pedig 1965 óta a Venyera meg a többi földi szondák észleltek, az a 3D-s Vénusz képe volt, amely köszönő viszonyba sincs a Vénusz VALÓDI képével!
Ez egyébként Naprendszerünk MINDEN bolygójára igaz!
Meg kellene végre mindenkinek tanulni, hogy az élet a világegyetemben számtalan dimenzióban és számtalan rezgésszinten van elosztva, a mi nagyon alacsony 3D-s rezgésszintünk pedig majdhogynem a 0 valós érzékelési tartomány!
Miért, volt már kapcsolatfelvétel? :)
Ha valahol ír az amcsi bulvár egy kacsát azt ti már készpénznek is veszitek. Grat!
Jaaa, akkor? Bocs, már minden világos! :)))
Vegyétek be a kék bogyókat amit a nővér ad reggelente légyszi!
"Meg kellene végre mindenkinek tanulni, hogy az élet a világegyetemben számtalan dimenzióban és számtalan rezgésszinten van elosztva, a mi nagyon alacsony 3D-s rezgésszintünk pedig majdhogynem a 0 valós érzékelési tartomány!"
Én már próbáltam nekik elmondani, hogy nagyon sok különböző dimenzió van, és párhuzamos síkok, terek stb..
De nem hitték el sajnos, pedig ez mind igaz.
Kedves Ufó-kutató, van egy Interjú Henry Deacon Livermore-i fizikussal, szerinted igaz amit elmond?
Mert szerintem igen.
Nem hinném, hogy az első ufó kapcsolat felvétel az 50 években lett volna.
Ezek a találkozások már sokkal régebben meg történtek mint mi azt képzelnénk, I.u években is estek le csészealjak, amelyek eltűntek, én úgy vélem, hogy már a kezdetektől volt egy szervezet amik ezeket a dolgokat összegyűjtötték és eltüntették az emberek szeme elől.
A kereskedelmi kapcsolatokat az 50 évek körül tehették meg. Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!