Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek UFO-k?...

Szerintetek léteznek UFO-k? Vajon lesznek még ilyen jelenségek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről a cikkről?

[link]

2010. dec. 23. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy léteznek földönkívüliek, de szerintem ez a foto kamu.

De ha mégsem, akkor ez a kis mütyür lény nem hiszem, hogy egy intelligens földönkívüli faj.

2010. dec. 23. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez valami selyemmajom bébi.
2010. dec. 23. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Ott a pont. Mexikóban vannak majmok. Ez valami ritka genetikai malőr, amit megfogott a csapda. Hülyeség hogy nem tudják azonosítani. Csak rá kell nézni, látszik hogy majom.
2010. dec. 23. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, mint egy viaszbábú...
2010. dec. 24. 16:19
 15/19 anonim válasza:
elsőnek üzenem, h ez nm hinném, h a chupacabra, mert elég kicsi hozzá és tyúkokat vadászott, nem kecskéket. Sztem ez a kicsikéje:P
2010. dec. 29. 14:25
 16/19 anonim válasza:

Szerintem hülye, aki kitalálta, hogy pl.: marslakók léteznek. (OMG!) Szerintetek az emberiség nem fedezte fel volna őket? Vagy a "marslakók" nem fedeztek fel minket? Érdekes...

Bár abban biztos vagyok, hogy rajtunk kívül van 1000 más bolygó, ahol lehet élni, és értelmes élőlények vannak. Nekünk elképzelésünk sem lehet erről, hisz szerintem az univerzum távolabbi zugában vannak :)

2010. dec. 30. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Lol, "pedig a vénuszon vannak űrlények! Csak magasabb szeretetrezgésszinten kellene lennünk, hogy láthassuk őket! Sőt, a marson, és az összes többi bolygón és holdon vannak élőlények, csak ők nem a 3D-s síkban vannak, mint mi megromlott emberek."

By Ufó-kutató

2010. dec. 30. 22:41
 18/19 anonim válasza:
Elképzelhető hogy léteznek, a tudomány nem zárja ki, de az hogy az ő bolygójuk megközelíthető távolságban lenne annak az esélye nagyon kicsi. Nem valószínű hogy valaha is találkozni fogunk velük.
2011. jan. 11. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerbusztok!

Igenis hogy léteznek, rengeteg információnk van Róluk!

Kutassatok ha kíváncsiak Vagytok rá!:)

2011. jan. 21. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!