Milyen konklúziók szűrhetők le a Mohácsi incidensröl?
Az egyetlen konklúzió, amit levonhatunk a mohácsi incidensből az az, hogy meg sem történt. A másik dolog, hogy ide általában idióták tesznek fel kérdéseket (tisztelet a kivételnek).
Lehetne már hagyni a hülyeségeket, és az ilyen fantáziálgatásokat a Gyakorikérdések berkein kívül hagyni.
Én ottjártamkor azt tapasztaltam, hogy nagyerejű kappa sugárzást lehet tapasztalni, amit valószínűleg egy antigravitációs részecskebontó hagyhatott hátra, amit mint ugye tudjuk, az űrhajók gyorsítására használnak. Ebből következik, hogy valaki azon a területen térugrást hajtott végre. Mellékesen tömegével találtam ott gyorsan keletkező és pusztuló mikro-feketelyukakat, amik a Kradroll fézerek mellékhatásaként keletkeznek. Vagy a Grattlin "kávéfőző"-nek nevezett kísérleti eszköz generál. Tehát már azt is leszűkíthetjük, hogy tulajdonképpen melyik faj keze lehet a dologban.
Ha tovább vizsgálódunk, akkor mellesleg (az érzékelőket hangolgatva) rábukkanhatunk egy apró qvark foltra a felszín alatt. Ez pedig rögtön fel is veti a költői kérdést, és ezzel meg is válaszolja a rejtélyt:
Ekkora sötét barmok vagytok ecsém???
*tinilány sikoly* ÁÁÁÁRRRRPPPPIIII!!!!
ÁRPIIII ÁRPIII! VISSZATÉRTÉL? ÁÁÁRPIIIII! ÁÁÁÁÁÁ ÍÍÍÍÍÍÍ
*fütty és taps a háttérben*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!