Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egyetértesz azzal, hogy aki...

Egyetértesz azzal, hogy aki folyamatosan teleirkálja az ezotéria témakört a reptoidokkal, azt közmunkára kötelezném?

Figyelt kérdés
Unatkozó munkanélküliek! Biztos jobb, mint a munkanélküli segély nem?
2010. dec. 12. 11:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
A reptoidozás semmivel nem rosszabb vagy idétlenebb mint mágiáról,lidércről meg a többi gyerekes hülyeségekről kérdezősködni.Agybetegeknek való témakör,elfér itt bármi.
2010. dec. 12. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:

...

sok debildegenerált...

én a világban azt tartanám normális embernek aki azt bántja aki fizikailag kárt ókoz vagyy lelkileg másnak pl.: lop,ilyesmi.

és a hülyéket,nyomorékokat békén kéne hagyni mert ők nem tehetnek róla hogy olyanok lettek.pl.: ez olyan mint hogy nem tehetek róla hogy magyarnak születtek.

civilek inkább maradjanak kussba!ha csak nem okos .

mert az okos agyilag felfog mindent amit sok szkeptikus nem tud ,csak leragadni a mostani szintjén és amit msot tanult az szent törvény és aki ellent mond az hülye.pedig pár napja fedeztek fel 1 olyan baktériumot aminek arzén is van a DNS-ben. csoda hogy a szkeptikusok nem csapnak le az asztal meg mindenki hogy kamu!!! mert megsérti a szent törvényemet.

meg ha nem tetszik el lehet menni!

2010. dec. 12. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:

előző hozzászoló vagyok.

azért egyetértek hogy sok hülye kérdés van az ezotériában.

pedig ezótériás vagyok én is :)

2010. dec. 12. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:

én jókat röhögök rajtuk.. d

e ha már közmunka, nem kéne bezárni őket a hüllőházba, hogy megtanulják, a föld alatt nem élhetnek hüllők, mert szükségük van a napfény melegítő hatására, és a d vitaminra az élethez?:)

2010. dec. 12. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Kedves kérdező, egy aranyos történet jut eszembe rólad. Le is írom, remélhetőleg segít:

Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.

A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.

Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:

- Vadász, vadász te szopni jársz ide...

2010. dec. 12. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
miért vannak az ufo dolgok az ezoteriában? :)
2010. dec. 12. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Jajj én nagyon jókat röhögök a reptoidokon, csak ezért járok ide, Árpi valami nagyon durva anyagot tol a nap 24 órájában, öröm olvasni.:))
2010. dec. 13. 17:02
 18/19 A kérdező kommentje:

Szenthelyi Árpád

Bízom benne, hogy hasznos tagja leszel társadalmunknak! Ha nem akkor még mindig áll az ötletem

2010. dec. 13. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem gondoljátok hogy ezt a fórumot Raptoidek is olvassák ? Leinváziózunk titeket hamarosan és olyan közmunkára viszlek gyerek, hogy szzzziszzzzegni fogsssssssssssz.

Mész a marsra csatonákat építani :D.

Szzzzzzólottam vala.

2010. dec. 13. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!