Egyetértesz azzal, hogy aki folyamatosan teleirkálja az ezotéria témakört a reptoidokkal, azt közmunkára kötelezném?
...
sok debildegenerált...
én a világban azt tartanám normális embernek aki azt bántja aki fizikailag kárt ókoz vagyy lelkileg másnak pl.: lop,ilyesmi.
és a hülyéket,nyomorékokat békén kéne hagyni mert ők nem tehetnek róla hogy olyanok lettek.pl.: ez olyan mint hogy nem tehetek róla hogy magyarnak születtek.
civilek inkább maradjanak kussba!ha csak nem okos .
mert az okos agyilag felfog mindent amit sok szkeptikus nem tud ,csak leragadni a mostani szintjén és amit msot tanult az szent törvény és aki ellent mond az hülye.pedig pár napja fedeztek fel 1 olyan baktériumot aminek arzén is van a DNS-ben. csoda hogy a szkeptikusok nem csapnak le az asztal meg mindenki hogy kamu!!! mert megsérti a szent törvényemet.
meg ha nem tetszik el lehet menni!
előző hozzászoló vagyok.
azért egyetértek hogy sok hülye kérdés van az ezotériában.
pedig ezótériás vagyok én is :)
én jókat röhögök rajtuk.. d
e ha már közmunka, nem kéne bezárni őket a hüllőházba, hogy megtanulják, a föld alatt nem élhetnek hüllők, mert szükségük van a napfény melegítő hatására, és a d vitaminra az élethez?:)
Kedves kérdező, egy aranyos történet jut eszembe rólad. Le is írom, remélhetőleg segít:
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...
Szenthelyi Árpád
Bízom benne, hogy hasznos tagja leszel társadalmunknak! Ha nem akkor még mindig áll az ötletem
Nem gondoljátok hogy ezt a fórumot Raptoidek is olvassák ? Leinváziózunk titeket hamarosan és olyan közmunkára viszlek gyerek, hogy szzzziszzzzegni fogsssssssssssz.
Mész a marsra csatonákat építani :D.
Szzzzzzólottam vala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!