Aki először tudja bebizonyítani nekem BÁRHOGYAN hogy léteznek földönkívüli intelligens lények, és látogatták már a földet azt felpontozom?
nézd, te ebben nem nagyon hiszel, és igazán csak akkor fogsz hinni, ha a saját szemeddel látod, és mivel elég szkeptikus vagy, nem hiszem hogy bármilyen bizonyítékkal is megváltoztatható e véleményed.
él afrikában egy törzs. barlangjaikban vannak olyan rajzok, melyek földönkívűlieket ábrázolnak, meg űrhajósokat. nagyon prímitiv népnek tartják őket, pedig nagyon sok mindent tudnak a sirius a és b bolygókról.
sajnos most pont nemtom neked megmondani hogy mi a neve ennek a népnek. :/ de ha akarsz utánanézel.
-valahol Afrikában
-egy valamilyen nevű törzs
-valamilyen rajzokat a falra vetett
húha. ennyi észérvet és konkrétumot tényleg nem tudok megcáfolni. győztél. :D
szerintem nem pontozod fel.
A kérdésed erre keresett választ.
Ezt nem tudom bizonyítani, viszont, létezhetnek idegen lények az 100%:
Nézzünk csak szét az univerzumban, EDDIG 4-5 milliárd galaxist találtak, ezekben külön-külön több 100 milliárd csillag van, a csillagok körül pedig bolygók keringenek, ha nem lenne élet odakint az óriási térpazarlás lenne.
A másik, veszünk 1 poharat belemerítjük az óceánba, mennyi az esélye hogy lesz benne hal? Semmi. És most kb ekkora részét ismerjük az univerzumnak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!