Miért nem itt igázzák le egymást a Raptoidok és az
UFO-k?
Figyelt kérdés
Az a kérdés, hogy ha több UFO faj is látezik és ezek vegyesen látogatják a Földet, ráadásúl még hadban is állnak egymással. Akkor miért nem itt a földön vívják háborúikat az előttünk ? Miért rejtőzködnek ? Ha már amúgyis erre járnak és tralálkoznak egymással miért osztoznak rajtunk, miért nem győzik le egymást és lesz az egész föld valamelyiküké.
Tegyük fel az egyik a raptoid a másik a humaniod azaz a klasszikus UFO. Ha ellenségek és amúgyis útálják egymást és a multban háborúztak is egymással, hiszen ismerjük az ősi indiai feljegyzéseket vimanakról és atombombákról, akkor miért nem lesz a föld a végső ütkózet helyszíne.
ó, bocsánat, csak azért árultam el, mert reméltem hogy megnyugodnak a kedélyek.
2010. dec. 14. 21:42
12/19 anonim válasza:
Most lőhetjük szét az összes ember fejét aki olvassa ezt a fórumot egy emléktörlő lézerrel, ami zombit csinál belőlük. MINDENKIÉT! Ki is süthetjük az agyukat, de meg kell tenni. Gondolj bele, hogy milyen következményei lennének, ha engem, most ahogy írok eltakhfaskdvéáasdfájopwegjdihjnhuefvu uhrhugi ehh kj gfjk a sjkag hnhgaruh ag ngahunghura oi rhajksadgasg g ggffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
2010. dec. 15. 15:42
13/19 anonim válasza:
milyen mázli, hogy én biztonságban vagyok.. de közben vágyom arra a lézerre, óh, áldott tudatlanság :)
2010. dec. 16. 08:21
14/19 4k05 válasza:
Gondolom ufok alatt (ami azonosítatlan repülő tárgyat jelent és nem élőlényt) a zétákat érted, akik valóban humanoidok. Klasszikus zétáról sem hallottam még, számtalan fajtájuk van, a kis szürkétől kezdve egészen a 3 méteres fehérig. Arról sem tudok hogy a reptiliánokkal milyen a viszonyuk, konkrétan azt tudom, hogy maguknak valók. Viszont mi van az annunakikkal? Hiszen ők ősellenségei a reptiliánoknak. Tehát ha igaz hogy a zéták rühellik a reptoidokat akkor az annunakik egy húron pendülnek a zétákkal. A plejádiak pedig nyilvánvalóan nem szeretik egyiket sem...
2010. dec. 18. 03:30
15/19 anonim válasza:
Ez fa.sza:-S
2010. dec. 18. 12:14
16/19 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem igázzák le egymást? :D Most tervezik, a Raptoidok fognak kezdeményezni. De ezt nem szabadott volna elárulnom. ÁÁ már itt is vannak látom az űrhajójukat el fognak vinni kérlek titeket mondjátok el mindenkinek együtt még megvédhetjük az UFO-kat!
2010. dec. 18. 13:49
17/19 anonim válasza:
Hú, sikerült helyreállítani az emlékeim... Necces volt. Csak véletlenül találtak el...
DE TE MÁR MEGINT BESZÉLSZ? Újra használni kellesz a sugarat!
Nem értem, ezek a rohadt kormányügynökök nem értenek annyira a programozáshoz, vagy az ilyesfajta dolgokhoz, hogy legalább felfogadjanak egy hackert, aki feltöri nekik az oldalt?
Már előre félek, hogy amiért írom a kommentet, megint emg fognak lőni azzal a lézettel, és megint "zombivá" váltofhdsahjjhjhjhbhlvaulatvuoitwvtuaib va tuio autio sr í wes i éé pasdirug arg hefv g jkdy wefvhdfzoiu3t89ző rttth3 V LIUREZ P XQ34 A 8DF GPH ANŐ psgph agro fd zq34vd e5e5hzzu z
2010. dec. 18. 17:33
18/19 anonim válasza:
Mert egy azonosít.... SÓHAJ
2010. dec. 18. 19:54
19/19 anonim válasza:
Ti már a star warsban jártok,vagy mi?Szerintem ufok nem is léteznek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!