Megjöttek a Raptoidek, vagy ezek a pejádiak?
Figyelt kérdés
Megérkeztek valkik, bár még a világ másik végén vannak, de nemsokára ideérnek.
http://www.youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw
Ott van a Raptoid felség jelzés is rajtuk.
Kíváncsi vagyok a szkeptikusokra.
2010. dec. 9. 22:22
2/25 anonim válasza:
Ez tényleg gagyi... egyébként még mindig repto- és nem rapto-
Amúgy tökmindegy, én nem hiszek bennük. :) Ez nálam olyan hiszem, ha itt állnak előttem kategória.
3/25 anonim válasza:
Ajhajj! Nagy az Isten állatkertje és még a kerítés is alacsony!
Ki találta ki ezt a baromságot, h Raptoid?
4/25 anonim válasza:
Jaj, ilyen repülőcskét én is összeszerelek a garázsban, aztán ráfestem a Tokio Hotel jelét és kikiáltom, hogy a melegek megtámadták a Földet!
5/25 anonim válasza:
Jajj, de tudatlan vagy, barátom.. Szenthegyi Árpád egy korábbi kérdésnél már leírta, hogy ez egy Szíriuszi anyahajó (vagy mi a tököm)
6/25 anonim válasza:
Na mit szólnának a szkeptikusok?! Nesze neked nagyokos:
7/25 anonim válasza:
Vulkániak jönnek az Orion-övről...
8/25 anonim válasza:
annyira utálommmm hogy minden nap 50 raptoros szar kérdés van mááááár :((((
9/25 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 23:32
Kezd felnyílni az emberek szeme, természetes ha egyre többen kíváncsiak az igazságra.
10/25 anonim válasza:
Én is várakozásokkal teli vagyok. Árpád, hozátok már össze azt az inváziót ! Látni akarom, ahogyan az a 17 tartalékos katona teljes tüzérséggel felveszi a harcot a gyíkokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!