Ez most igaz? Tenyleg lesz invazio?
Kedves Szenthelyi Árpád.
Egy csomó kérdést találok, amelyet ilyen témában Te teszel fel? Miért riogatod az embereket? Egyáltalán Te miből szerzel ilyen bitos információkat? Honnan tudsz olyanokat, hogy mikor akartál először leigázni a földet?
Azt még megértem, hogy a cenzúrát el kellett törölni, de az öncenzúrát miért???
De sok a hülye...
Reptoidok, meg esélyünk nincs...
Wáááá...
Ti mit toltok??? De most komolyan??? Ilyet én is szeretnék kapni...
Blacksword egyszerű a recept:
fuss neki a falnak 26-szor
és ettől talán ilyen leszel :D
(igen és most materialista kö°%/g buzerátor hülye vagyok a ti szavaitokkal élve)
Hahahahaha! Nyomorult kisssz emberkék. Asszt hisszitek, hogy mi a fejlett technikánkkal nem olvassszuk a gyiket? Nagyot tévedtek...
Jobb lessssz, ha behódoltok, ugyanisssz a háburó megnyerésszére essszélyetek sszinc! Ha ellenálltok, nagyon-nagyon ssszokan fognak meghalni!
Jah, ésssz ne felejtsszétek, mi mindent látunk, nyomon követjük sssszánalmas kisssz tevékenyszégeiteket az ellenállásssz megszervezéssszére. Hassssztalan..muhahaha
mi uraljuk az elit elméjét (mit issz szokász nállatok ilyenkor rakni? á, megvan: :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!