A mai napi kérdés kedves UFO rajongók: Milyen üzemanyagot haszált a filmben az UFO ahhoz, hogy 10 ezer km/óra sebességel tudott haladni?
http://www.youtube.com/watch?v=ZF73sqcmUW8
Mindenki válaszát várom, de föleg 404, Diator és az UFO-katató válaszát! Apropo
Álítólag nincs üzemanyaguk valami más hajtsa őket nem üzemanyag.Csak ez nekünk érthetetlen.Addig érthetetlen valami,amig meg nem ismered.
Én is találtam nektek jo linkeket ugyan itt
A pozitív földönkívüliek kozmikus szeretet-fényenergiával mennek; maguk az űrhajóik is élőlények, melyeket gondolatilag vezetnek.
A negatív földönkívüliek pusztán a kozmikus étert csapolják meg, azaz mágneses forgó szabadenergia-hajtóművel rendelkeznek. Űrhajóik nem élők, egyszerű szerkezetek, és mesterséges fényt használnak, mint a mi lámpáink.
Ezért lehet azonnal megkülönböztetni, hogy pozitív vagy negatív űrhajót látsz, mivel a pozitívból állandó szeretet-fénysugárzás árad, míg a negatívból csak hideg fény.
"És akkor az ezredes kikapcsolta a helikopter hajtóművét, hogy zuhanórepülésbe kezdjen"
Aztamindenit, ekkora baromságot már vagy 1000 éve nem hallottam!
A helikopter nem sárkányrepülő basszus, ha leállítják a motorját és elkezd esni akkor az már nem repül többet....
Na szóval: én úgy tudom, hogy a csészealjak tudják maguk körül manipulálni az időt. Ez által ha az űrhajó megy mondjuk 30000 km/h-val akkor nem 1 óra alatt teszi meg az utat, hanem 2 perc alatt. De vannak olyan űrhajók amik a teret meg görbítve utaznak, és egy emberi lépéssel, nem egy métert tesznek meg hanem 100 métert.
Ha van otthon egy lap , vegyünk ellő. És a lap hosszában lévő középső részre rajzoljunk egy X-et. Utána hajtsuk össze a lapot, de úgy, hogy a külső részen legyen az X. Fogjunk meg egy tollat , ami jelen esetben az űrhajó. És most pedig gondoljunk bele abba, hogy a tér a lap! és a toll az űrhajó, . Következő lépésként a tollat szúrjuk át a lapon, Ez által a űrhajó elért egy X pontból egy másik X pontba a téridőn, utána a tér vissza áll , és az utazás csak egy pillanat volt.
Egy kicsit rosszul írtam le a példát,
A lap hosszában lévő mind két szélre Rajzoljunk X-et, a szélességétől középre. Utána hajtsuk egybe a lapot, de úgy hogy a X-ek kívül legyenek. Utána szúrjuk át az x-en a tolat . Ez által egy pillanat alatt, eltudunk jutni A pontból B-pontba. Persze ehhez meg kell görbíteni a teret is. A tér utána magától vissza áll a helyére, mint ha nem is történt volna semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!