Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A sok fényképezős mobil...

A sok fényképezős mobil telefonnalrohamosan megnőtt az UFO észlelések bizonyításának a száma?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Igen, engem azóta se hoztak vissza :$$

Viccet félretéve, ha meg is szaporodtak az észlelések, a telefonok fényképezőgépe olyan csapnivalóan rossz minőségű, hogy általában lehetetlen megállapítani, a felvételen szereplő tárgy repülő, helikopter, vagy UFO. Mellesleg montázsolni még mindig nagy divat, aztán bizonyítsd be, hogy kamu a felvétel...

UFO-k igenis léteznek,de hogy a felvételek hány százaléka valódi, az eléggé erőteljesen vitatott.

2010. nov. 22. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
pláne h az "ufo" azonosítatlan repülő objektumot jelent
2010. nov. 22. 20:37
 3/12 A kérdező kommentje:

tudom mit jelent, hogy ufo.

azért egy szlenget is jelent, ahol az emberek másik civilizációból jövő lényeket vagy azok járműveit vagy ilyesmit jelöl, valamennyire értelmes ember vágja, hogy itt az ember nem arra gondol mikor eldobnak egy körtét és hirtelen nem látom, hogy mi is az.

gondolom ezt minden kukacoskodó tudja, csak szereti a napi dühét levezetni valami értelmetlen, de másokat esetleg bántó dolgon.

vagy tényleg ennyire buták akik kukacoskodnak? az a rosszabbik eset

2010. nov. 22. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
A mobiltelefon mindíg kéznél van, és ha valami történik, akkor felveheted a hangját is, vagy lefényképezheted vagy filmezheted. De én azt vettem észre, hogy nem azóta mióta vannak mobilok mert már régóta vannak, hanem tavaj óta egyre több UFO-t észlelnek, és ma már olyan sok van hogy le se lehetne tagadni h vannak. Mexikóba is az egész nép látta, hiradósok felvették és ladtáák az esti hírekbe, a rendőröket kihívták de nem mertek csinálni semmit sokkot kaptak. Szóval már nem lehet tovább titkolózni, ezért is hozzák nyilvánosságra apránként az infókat pl a Gliese 581-est is és még lesznek hírek idegenekről, csk fokozaosan adják az emberektudtára. Sok ember fél, és kitör majd a hisztéria, de muszáj nyilvánosságra hozni hogy nem vagyunk egyedül mert már eltitkolni nem tudják, hisz már túl gyakran látni őket, és ha továbbra is eltitkolnák azzal magukból csinálnának hülyét.
2010. nov. 22. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Na és te? Aki emberi fejjel pazarlod a fél oldalt ahelyett hogy valamit írnál helyette? Ennek mennyivel van több értelme? Most én sem másolok ki sehonnan zsiráfot és elefánt orrmányt majd illesztem ide be, mert gyerekes és értelmetlen.
2010. nov. 22. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Dehát ez PICARD kapitány! A Gliese 581-en született 2312-ben csak az Enterprise-al visszautazott az időben, hogy a gyakorikérdésekről kisöpörje az emberiség leghülyébb 20%-át, ezzel megerősítve az emberi faj pozícióját a föderációban!

Amúgy az okfejtésed kb. ennyit ér, mint az a kép, semmi többet.

2010. nov. 22. 23:45
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
A hülyeségedtől sírógörcsöt kaptam kérdező
2010. nov. 23. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
:D húúúúhhhh csakis
2010. nov. 24. 07:23
 9/12 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az én UFO-mat tuti nem tudják lefényképezni, nem szoktam olyan lassan hajtani.
2010. nov. 24. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Háhááá a telefon miatt ez jóó :D
2010. nov. 25. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!