Mit gondoltok eről a videóról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=NqugKE8QZH8
ha nem a plejadájok akkor kicsodák lehetnek?
2010. nov. 22. 00:56
1/12 anonim válasza:
hát én nemtom,hiába közelít rá a kamera,akkor se lehet sz@rt se látni,mert nem éles a kép
ha csalás,akkor fasza
2/12 404 válasza:
Leskelődők, kukucskálók. Sok idegen lény van, akár melyik lehet.
3/12 KÁELEF válasza:
Az UFO irodalomból ismert szárnyas ember kategóriába illik ez bele, a rendőrt megtámadó szörny is.
4/12 anonim válasza:
Szerintem 404 az.És éppen léghajlítással közlekedik.
XD
5/12 anonim válasza:
De félelmetes az a repülő micsoda! Tünjön el hadjon minket békén mi se megyünk oda hozzájuk!
6/12 Lakatos István válasza:
Ilyet én is csinálok bármikor. A lényeg, hogy elég homályos legyen a felvétel ahhoz, hogy a mozgató damil ne látszódjon.
7/12 anonim válasza:
Ezek a fagyiufók... minden kicsit hozzáértő tudja ezt.
8/12 anonim válasza:
Az erdőben sétálnak emberkék ,akik megint jól megvicceltek! Egy nagy kötelen (amit én még mintha látni is vélnék) húznak egy nagy sajátságosan megszerkesztett léggömböt. Kicsit sem gyanús,hogy túl alacsonyan van,az edőhőz /dombhoz/ pedig túl közel?
9/12 A kérdező kommentje:
De ez nem légömb ha elolvasod az elejére van írva hogy ufo akor miért mondjátok hogy nem az
2010. nov. 22. 20:44
10/12 anonim válasza:
én nem zárok ki semmit de mivel nagyon homályos a kép,semmi bizonyiték nincs rá,hogy nem fake.
én is csináltam már hamis ufó képet különböző tárgyak segítségével,és az elmosódott kép miatt bárki hihetné ufónak is,és kamunak is.jó igaz azok nem mozgó képek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!