Mit szóltok ehhez a szenzációs felvételről és a cikkemről?
ha, megkérhetlek rá...
Egyébként már unalmas az állandó önreklámod diator.
De csak én vagyok vak, vagy tényleg nagyon hülye vagyok én nem találtam benne helyesírási hibát. Kérdeztem is mi benne a helyesírási hiba? Erre mért nem válaszoltatok?
Nem önreklám , mindig is kérdeztem a véleményeteket dolgokról. Kb már lassan 3 éve vagyok az oldalon és mindig kérdezek. Azért is, hogy többet tudjak. Meg most elfoglaltságommá vált az hogy sokat írják , ahogy láttátok cikkeket írok , hogy ti is többet tudjatok. Rengeteg oldalt kellet elolvasnom azért hogy ezt a cikket meg tudjam írni. Nem is beszélve arról hogy mennyi oldalt kellet lefordítanom hogy ezt a cikket meg tudjam írni. Kb 30 oldalt néztem át egész napom rá ment.
Megmondanám, hogy szerintem nincs benne helyesírási hiba. Másrészt nem a helyesírási hibák véget tettem fel hanem azért hogy elolvassátok. Nem kötelezek senkit, de ha sok helyesírási hibát találtok benne tegyétek fel , ide az oldalamat, hogy javítsák ki a helyesírási hibákat.
Nem csak a helyesírási hibákkal van baj, nagyon magyartalan a szöveg. Sokszor értelmetlenek vagy rosszul megszerkesztettek a mondataid.
Például:
a náci Németország tudományos kutatásokat végeztek
a nácik még napjainkban is vannak ott
Ezt a programot a Titkos földnéven kereszteltek
el.
Byrd történetéről a "Ufók a III. birodalomban." című filmben is szerepel a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!