Plejádok és földiek közti kapcsolat. Szerintetek?
Már most ha a plejádok ami őseink, ők 700 évig élnek, és sokkal fejlettebbek mint mi, ők tudnak űrhajót is építeni.
Ugye az evolúció lényege fejlődés, ha a plejádok a mi őseink akkor miért nem élünk mis is 700 évig? És miért nem rendelkezünk azzal a tudással?
hát ekkora elvakult marhaságokat mint amiket írsz :D azt nem értem, mitől lesz neked jobb azáltal, hogy minket folyton sötétnek és gondolkodásra képtelenknek nevezel, mindeközben magadat isteníted - pedig te vagy itt az egyetlen aki a légbőlkapott és bizonyíthatatlan koholmányokat valós tényként kezeli. de hát biztos én vagyok a gyépés, meg mindenki más, kivéve téged.
remélem, éhenhalsz majd a tudományodból.
kösz a megjegyzéseid te "mindenttudó"!
azért az elég hülyeség hogy amit nem érzékelsz abban hiszel!
de én már rájöttem a gondodra, óriási képzeleted van!
ez nem baj, csak ne ezen az oldalon add ki magadból!
rajzold vagy fesd le!
valami művészibb dolgot találj ki gondolataid kifejezésére!
nagy paródiákat összehordtál itt de az már sok hogy sértegeted az emberiséget, mindenkit aki az oldalon van és engem is!
amúgy ha meg az igaz lenne hogy a plejádok az őseink és ők fejlettebbek akkor mi a f*szért nem tudják kivárni míg mi is elérjük az "értelmi szintjüket"?!
meg ha az utódjaik vagyunk akkor bennük is ugyan azok az érzelmek vannak mint bennünk gondolok itt jóra meg rosszra!
na jó, magyarázhatok én itt neked.........ja, üzenem a plejádoknak hogy ha élnek akk látogassanak már meg mert kíváncsi vagyok!
na mi van?
ilyen lassú űrhajót építettek a plejádok?
mert még mindig nem találkoztam velük!
te, ufo kutató szólnál nekik hogy siessenek, mert kezdek türelmetlen lenni!
"Ufó-kutató válasza:
Nos, mert NEM EMLÉKSZEL ARRA, HOGY VALÓJÁBAN KI VAGY, azért hiszed azt, az vagy, ami NEM vagy! - Érhető?
Magyarázat :
Az itt jelenlévő fórumozó MIND földönkívüli, mégis azt hiszitek, hogy földiek vagytok, akik ráadásul azt a szerepet játsszák el egy primitív 3D-s mátrixban, hogy nem hisznek a földönkívüliekben, hanem a vagány cyber-szleng dumával jópofiznak, hogy a mérhetetlen belső magányosságukat és önmaguk előtt is tagadott mérhetetlen szeretet-éhségüket leplezzék!"
Szívemből szóltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!