404, mikor kezdődtek a sikereid, hogyan kezdted, mikortól jöttél rá hogy te komolyabban foglalkozni fogsz "az érdekes dolgokkal"?
gondolom van valami köze az agykontrollhoz ,de mégis hogyan kezdted
köszönöm szépen
Jobb ha hozzászokol kérdező,hogy ebben a témakörben csak kritizálást kapol.
Hiába UFO észlelések ha UFO-t észlelsz hülye leszel.
Ha UFO-k ról beszélsz akkor meg elmebeteg leszel.Majd meglátod :)
Itt mindíg szellemifogyatékos aki UFO-t lát és itt ez a normális. sorry
Köny moly mért nem vagyok haver? :(
csak a véleményemet mondtam el 404-ről , én meg haragudtam rá mert sokat kérdeztem és nem adott választ, dicsérem mert nagyon okos ez tény és való, de sok dologra nem tudod választ adni , pl: nem tudta meg mondai hogy azok az idegenek akiket ő ismer hogyan hívják vagy azt hogy hogyan néznek ki, stb. És mindegyik irományát elolvastam és hát arra jutottam hogy sok ellent mondást találtam írásaiban , sajnálom ez csak a én véleményem róla, és mondtam is hogy engem nem zavar hogy el ment de nem is zavart az sem hogy itt volt és írt. Más részről sok kérdést tettem fel neki és csak körül írta a dolgokat , erre nem tudok mást mondani , egyébként meg meg lepődtem néhány dolgon amit 404 írt és arra jutottam hogy néha más témákra ment át mint amire a kérdés szólt, isten őriz én is néha másfele megyek a kérdéseknél , de teljes túlzásokba vitte a orvostudományt, azt is mondta hogy ő orvos amit én elhiszek neki hiszen midig is remek beszámolókat mondott a orvos tudományok terén, stb, nem is írnák többet :) röviden ennyi.
Mi az hogy elcsalták a 404-et?Kik csalták el és miért?Remek.Akkor lépek én is mert csak miatta regisztráltunk ide!
Sziasztok!
kösz srácok a választ ,igazából nem erre voltam kíváncsi ,csak máshol nem tudom megkérdezni 404-et ,mégis hol tegyem ,ha nem itt?!
várom 404 válaszát;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!