Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, mikor kezdődtek a sikerei...

404, mikor kezdődtek a sikereid, hogyan kezdted, mikortól jöttél rá hogy te komolyabban foglalkozni fogsz "az érdekes dolgokkal"?

Figyelt kérdés

gondolom van valami köze az agykontrollhoz ,de mégis hogyan kezdted

köszönöm szépen

2010. nov. 15. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Jobb ha hozzászokol kérdező,hogy ebben a témakörben csak kritizálást kapol.

Hiába UFO észlelések ha UFO-t észlelsz hülye leszel.

Ha UFO-k ról beszélsz akkor meg elmebeteg leszel.Majd meglátod :)

Itt mindíg szellemifogyatékos aki UFO-t lát és itt ez a normális. sorry

2010. nov. 15. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Köny moly mért nem vagyok haver? :(

csak a véleményemet mondtam el 404-ről , én meg haragudtam rá mert sokat kérdeztem és nem adott választ, dicsérem mert nagyon okos ez tény és való, de sok dologra nem tudod választ adni , pl: nem tudta meg mondai hogy azok az idegenek akiket ő ismer hogyan hívják vagy azt hogy hogyan néznek ki, stb. És mindegyik irományát elolvastam és hát arra jutottam hogy sok ellent mondást találtam írásaiban , sajnálom ez csak a én véleményem róla, és mondtam is hogy engem nem zavar hogy el ment de nem is zavart az sem hogy itt volt és írt. Más részről sok kérdést tettem fel neki és csak körül írta a dolgokat , erre nem tudok mást mondani , egyébként meg meg lepődtem néhány dolgon amit 404 írt és arra jutottam hogy néha más témákra ment át mint amire a kérdés szólt, isten őriz én is néha másfele megyek a kérdéseknél , de teljes túlzásokba vitte a orvostudományt, azt is mondta hogy ő orvos amit én elhiszek neki hiszen midig is remek beszámolókat mondott a orvos tudományok terén, stb, nem is írnák többet :) röviden ennyi.

2010. nov. 15. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy elcsalták a 404-et?Kik csalták el és miért?Remek.Akkor lépek én is mert csak miatta regisztráltunk ide!

Sziasztok!

2010. nov. 15. 22:12
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Jaj utolsó miatta regisztráltunk , már ide 64 %-os vagy :) ami azt jelenti hogy te már régebb óta itt vagy mint amióta elkezdődött a 404-es mánia , egy ember ne azért legyen itt mert rajong valakiért hanem azért ami érdekli. És egyébként is ez a kérdés rossz helyen van.
2010. nov. 16. 13:32
 15/18 A kérdező kommentje:

kösz srácok a választ ,igazából nem erre voltam kíváncsi ,csak máshol nem tudom megkérdezni 404-et ,mégis hol tegyem ,ha nem itt?!

várom 404 válaszát;)

2010. nov. 16. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
ungabungaföldre távozott... amúgy első válaszadónak teljesen igaza van :DDD
2010. nov. 17. 17:37
 17/18 Zsirember ***** válasza:
404-et elvitték az ufók.
2010. nov. 17. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnátok, 404 éjfél körül szokott írni, így csak türelem kérdése.-)
2010. nov. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!