Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem unalmas már ez sok idióta...

Nem unalmas már ez sok idióta baromság, amivel lejáratják az "UFOlógiát"?

Figyelt kérdés
Ahogy sok helyen írtam már, ha az univerzum ugyanazon kémiai elemekből és vegyületeiből áll, ami itt a Földön is megtalálható, akkor a földihez hasonló élet kialakulásának az esélye többszöröse annak, mint az, hogy rajtunk kívül nincs senki. Szvsz élhet más bolygón ember vagy emberszerű ún humanoid lény. De ezek az életek lehetnek fejletlenebbek is a miénknél. Ki tudja, hogy nem a mammuthajhászásnál tartanak vagy a dínóknál. És természetesen lehetnek sokkal előrébb is mint, mi. Ha ilyen van, akkor a HITELES észlelések valószínűleg ilyenekkel történnek. Node: ha más bolygón van élet, ott sem mindenki űrhajós vagy űrkutató. Az állítólagos ufonauták is valőszínűleg az ottani társadalom kiképzett és kiválasztott egyedei. Tehát képzettebbek a többieknél. Akkor meg szerintem több eszük van (lenne) annál, hogy azt a sok ökörséget, amit velük kapcsolatban írnak, elkövessék. Engem ami kiakaszt: a mindenféle nyelvtudásuk, az emberrablásaik, a feltétlenül fizikai törvények felettiségük, a telepátiájuk, aztán ezek a vérszívós történetek, meg az, hogy ők mindent tudnak rólunk. Akkor meg mi a vérnek jönnének ide. Szerintem, ha egy űrhajószerűséggel ide utazna egy idegen civilizáció néhány tudósa, akkor szerintem azok jobban be lennének szarva, mint mi. Gondoljunk csak bele a helyzetükbe, ha mi emberek leszállnánk valahol és észlelnénk, hogy ott már lakik valaki? A másik orbitális baromság ez a plejádozás krixkraxozás. Ezek mind emberi találmányok. Vélemények? Esetleg 404 kollégáé?
2010. nov. 15. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Hogyne lenne, épp a minap raboltak el!! Hozzáteszem sokszor jártam a szomszéd galaxisba, aki nem tudná a legközelebbi galaxis az Androméda. Oda mentünk egy házi pedálos űrhajóval!! Ott lakik a chupakabra nép !
2010. nov. 15. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Valóban nehéz elképzelni, hogy aki űrhajót épít, annak ne lenne egy rohadt CT-je. Plusz azt is, hogy humanoid kinézetű. Úgy is mondhatnám, hogy előbb tudsz emberként párzani egy májvával, minthogy hasolíts egy idegen lényre. Evolúciós szempontból, ha most kihalna az emberiség, akkor még arra is szinte 0 esély volna, hogy ugyanezen a bolygón valaha hasonló kifejlődjön, nemhogy másikon. Szóval ennyit a kinézetükről is.
2010. nov. 15. 10:14
 3/10 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Ha már a humanoid kinézet olyan fontos nektek, akkor felvetem, hogy bizonyított tény, hogy pl. a Mars és Föld csereberélhetett egymással egyszerű mikrobákat a meteoritok révén. Továbbgondolva ezt a kötöttséget, eljuthatunk olyan elméletekhez, hogy valamelyik bolygón kialakult élet elmenekült a másikra (gondoljunk pl. a nedves Mars időszakára) majd néha visszalátogatnak szülőföldjükre ezért-azért. A jóval nagyobb fejlettségükből is sok dolog következik, de most abbahagyom.
2010. nov. 15. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez csak azt bizonyítja, hogy UFÓ még egyszersem járt a Földön, legalábbis a modern korban biztos nem, mert ezek a logikátlan marhaságok amiket az UFÓ-észlelő emberek összehordanak, egyszerűen nem egyeztethetőek össze azzal a viselkedéssel amit egy olyan fejlett és tudományos faj művelne, aki képes olyan űrhajókat építeni amikkel másik csillagrendszerekbe lehet utazni.

Az viszont nincs kizárva szerintem, hogy Jézus (amennyiben létezett és nem csak egy kitalált személy) egy UFÓ volt, és a "csodák" amiket tett azokat valójában nagyon fejlett technikával tette, nempedig a nemlétező "mágiával".

Az is lehet, hogy Herkules is létezett és ő is egy UFÓ volt, meg Um-Napisti is.

Ezek a dolgok olyan régen történtek, hogy nem tudjuk, hogy csak kitalált figurák voltak, mint a modern korban Superman, vagy fejlett technikával rendelkező UFÓ-k akiknek a tetteit az akkori emberek varázslatnak hitték.

2010. nov. 15. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
10:26-nak ment a zöld kéz, mindenben egyetértek vele meg a kérdezővel is :D
2010. nov. 15. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi de szerintem a plejádok nem kitalált lények , több ezer évvel ezelőtt is éltek a mi bolygónkon, csak elhagytak minket . Az utolsó hajók 2000 évvel ezelőtt hagyták itt a földet , és Jézust hagyták hátra, akit a saját népe végzet ki. Más részről miből gondolod hogy kitalált , van logikája a mondani valódnak , de én hiszem hogy a plejád lények léteznek, úgy néznek ki mint mi a bőrük sima és kb 700 évig él egy plejád , hajuk fehér stb. A plejádok azt mondták hogy New York felett plejád hajók fognak meg jeleni október közepén és láss csodát meg jelentek, persze lehet az is hogy a kormányaink találták ki a plejádokat és majd egy színészi játékkal mutatják be a kitalált lényeket , De én hiszem azt hogy ezek a lények léteznek , és igaz hogy nincs rá bizonyítékom de a hírek és a dolgok amiket olvastam , már eleve egy kis halvány sugár amely azt jelentheti hogy ezek a lények léteznek. Persze a plejádok azért ismertek leginkább mert elvileg ők a mi őseink. Hiszen a plejádok csak 400 ezren vannak, a fényszövetségben ők a legkisebb nemzedék, még is őket ismerjük a legjobban. Röviden ennyi.
2010. nov. 15. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
szeretném látni azt a nyálcsorgatós, elektromos kerekesszékes, szemüveges professzort akinek a fejéből legelőször pattantak ki a plejádok
2010. nov. 15. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Pé-el-e-jé-á-dé: plejád. Ez egy szó. Méghozzá betűkből álló és még magyar sajátosságos "á" (ékezetes) betűt is tartalmaz.

Ez a szó mi? Az általunk ezen néven illetett idegenek is tudnak hangot adni a szájukkal és írni betűket és így nevezik saját magukat?

Vagy mi emberek nevezzük őket így, megkülönböztetésül, ahogyan az állatokat és a növényeket is "elkereszteljük"?

2010. nov. 16. 08:17
 9/10 A kérdező kommentje:
A New York Daily News weblapján is fenn van az októberi UFO észlelés, de a "plejád" szó nem szerepel a cikkben. Még angolosítva sem.
2010. nov. 16. 08:22
 10/10 anonim válasza:

Egyetértek cxyvel és a kérdezővel!

Az emberek ostobák és csak lejáratják magukat:S

Tisztelet a kivételnek!

"Bocsi de szerintem a plejádok nem kitalált lények , több ezer évvel ezelőtt is éltek a mi bolygónkon, csak elhagytak minket . Az utolsó hajók 2000 évvel ezelőtt hagyták itt a földet , és Jézust hagyták hátra, akit a saját népe végzet ki."

Ez most nem zsidózás akar lenni, de ezzel azt mondod, hogy a zsidók plejádok vagy mik?

Hülye:)

2010. nov. 18. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!