Ki az aki látott már ufót? Normális válaszok érdekelnek. és ne mondjátok hogy nem léteznek. Történetek is érdekelnek.
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 16:03
11/20 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak. Én magam is láttam már olyan repülő tárgyat, amit nem tudtam beazonosítani. Megkaptad hát a választ a kérdésre, most menj...
12/20 anonim válasza:
Ja én is. Akkora gyökér vagy, hogy fáj. Az ufó barátom egy rövidítés: azonosítatlan repülő tárgy. Minden reptéren van egy-két ember aki látott már a radaron olyat amit nem ismert fel a készülék. NEM élőlény az ufó -.-"
13/20 anonim válasza:
az.
EBE -földönkívüli biológiai lény
ja és ezt nem kitaláltam csak az angol rövidítése. gyengék kedvéért írtam most le ezt a sort.
14/20 anonim válasza:
15/20 anonim válasza:
Tudni akarod at UFÓk titkát?
Tanulmányozd a sumér egyiptomi mitológiát!
Üsd be Googleba: Amit ma tudunk ;)
16/20 anonim válasza:
Tudod mit mondott Niel Amstrong, mielőtt a holdra lépett volna? Ezt: Ördögek ördöge, mit nem adnék azért, hogy megtudjam, ki volt előttem a holdon! (Azért mondott, mert látott egy űrhajót nagyon messze.) Aztán mondta az ismert mondatot: Egy kis lépés nekem, egy nagy lépés az emberiségnek.
17/20 anonim válasza:
Egy elmélet: Az univerzum hatalmas. A mi naprendszerünk egy homokszem benne. A bolygónk egy gömb a naprendszerünkben. Egy ekkora, végtelen világban nem lehet, hogy csak egy ici-pici bolygón született élet!
18/20 anonim válasza:
A linkek amiket küldetek hasonlít rá, de valahogy nem az igazi.
20/20 anonim válasza:
Ha erre vagy kíváncsi, én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van a földön kívül is élet, de még nem sétált 1 űrlény sem szembe velem. :D
Láttam olyan repülő tárgyat is, amit nem tudtam beazonosítani (ugye bár EZ az UFO), de attól egyáltalán nem biztos, hogy az "máshonnét" jött vna.
Csak 1 tipp: Ne az várd az E.T. típusú találkozásokról a válaszokat, azok 99%-ban kamuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!