Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Észleltél már te is UFOkat?

Észleltél már te is UFOkat?

Figyelt kérdés

Én igen aszthiszem.

Tegnap este 11 óra körül ( este) levittem a kutyámat sétálni. Az égen egy jó nagy repülő szerű izé volt. Fehér és kék színű fényben volt. Nagy és kerek. Nem volt mégsem repülő. Utána nagy fehérség lett és szorítást éreztem a mellkasomban. Emlékszem hogy elájultam és a kutyám nyalogatott engem de már otthon. A barátom volt ott és azt mondta oda lenn talált meg. Mi lehetett?

2010. nov. 11. 21:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom még most se... Mi lehetett ez?? :(
2010. nov. 12. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:

"figyelj.

az ész nem függ össze a helyesírással!ja és az előítélet mindenhol rossz! Ez olyan mintha öltözködésben ítélnél meg hülye láma -_-

okosabb vagyok a birka népnél csak tud :D

mind1

tudom most feleslegesen koptattam az ujjamat pár percre úgyse értitek meg -_-

"

Az "tudd", te kis "pöts". -_-

Figyelj! A helyesírás erősen korrelál az egyéb szellemi képességekkel. Ezt egyedül a szar helyesírással rendelkező emberek próbálják tagadni :-)

Sehol nem kellett használnom az előítéletet. Ha jól figyelsz, talán sikerül megértened a statisztika fogalmát. Miután a két jellemző pozitívan korrelál, ezért elegendően nagy mintát alapul véve nagy biztonsági szint mellet kijelenthetem, hogy az ezotériában hívők közössége lényegesen butább, mint az átlag. Az öltözködéshez meg semmi köze ehhez.

Végezetül ne ámítsd magad: minden bizonnyal butusabb vagy az átlagnál.

2010. nov. 12. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező!

Fordulj orvoshoz! Hasonló tüneteket kell tapasztalnod pl. szívroham, embólia esetén. (Szorítás a mellkasban, eszméletvesztés.) Az hogy színeket, fényeket kezdtél látni, majd elszürkült a látótered az ájulás velejárója lehet (a retina és látóidegek oxigénhiányának tünete.)

2010. nov. 12. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:

aki okos és ha diszlexiás miatt ír helyesírási hibákat már az jelenti hogy buta?

gondolkozzál :)

2010. nov. 12. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:

hát ez nem igaz.

attól hogy nem látod nem azt jelenti hogy nincs!

te meg látom nagy szkeptikus vagy és megrekedsz a saját szinteden .vagyis 50-80 év múlva olyan hülye leszel az új dolgokhoz mint nagyi az internet xD

én Ezotéria témát kutatom hogy valami bizonyithatott találjak. :)

ha buta lennék szeirntem 8.-ban hogy lettem 4egész átlag ? és szerinted akkor hogy sikerül tartanom azt az átlagot?

2010. nov. 12. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:

"aki okos és ha diszlexiás miatt ír helyesírási hibákat már az jelenti hogy buta?

gondolkozzál :)"

Nem azt írtam, hogy következik belőle, hanem hogy korrelál. Feltéve, hogy a diszlexia nem lényegesen gyakoribb az ezoterikusok körében nem követtem el hibát. Úgy tűnik inkább Neked kellene gondolkodni :-)

"hát ez nem igaz.

attól hogy nem látod nem azt jelenti hogy nincs!

te meg látom nagy szkeptikus vagy és megrekedsz a saját szinteden .vagyis 50-80 év múlva olyan hülye leszel az új dolgokhoz mint nagyi az internet xD

én Ezotéria témát kutatom hogy valami bizonyithatott találjak. :)

ha buta lennék szeirntem 8.-ban hogy lettem 4egész átlag ? és szerinted akkor hogy sikerül tartanom azt az átlagot?

"

Nagy butaságot írtál Te is :-). Egyrészt nem vagyok szkeptikus, másrészt a szkepticizmus nem arról szól, hogy "nem akarok tudomást venni dolgokról". Ez sokkal inkább az ezoterikusok gondolkodásmódja: nem akarnak tudomást venni arról, hogy az általuk megfigyelt eseményeknek van tudományos magyarázata. A szkepticizmus arról szól, hogy CSAK akkor vezetnek be egy új "tényt", ha a régi ismeretek nem magyarázzák meg a tapasztalt újat, ÉS ha az új jelenség magyarázatára bevezetett hipotézis egyéb következményeit is tapasztalják.

Mindeddig az összes különleges képesség igazolására készített kísérletsorozatban elbuktak a "képesség" urai, idegen civilizációk létezésére utaló tudományos igényességű bizonyítékok sincsenek, Ti viszont ezek részhalmazát tényként kezelitek. Ezért nevet ki Titeket minden szkeptikus. Bár nem vagyok szkeptikus, de azért én is kinevetlek titeket :-)

2010. nov. 12. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
válaszom: ufo volt biztosan!
2011. jún. 28. 17:26
 18/18 Valaki Renáta ***** válasza:

Hm.. Tipikus példája ez azoknak a kérdéseknek, amelyeknek valószínűleg neked kell utánajárni, mert más nem fog tudni segíteni.

Próbálj meg visszaemlékezni regressziós hipnózisvezető segítségével.

Illetve a helyszín átvizsgálásával keresni valamit, bármit ami látszólag nem illik oda.

A testedet is átvizsgálni, nincsen-e rajta hámsérülés, esetleg koponyán addig ott nem lévő csontsűrűsödés, bőr alatt kis dudor bármi!

Mondjuk a kutya viselkedését is érdemes megfigyelni azon a helyen ha visszamentek oda.

Illetve az is fontos lehet hogy te mit érzel ha oda visszamész.

Esetleg lettek-e véget nem érő rémálmaid, indokolatlan félelmeid a sötétben, vagy bizonyos dolgoktól amelyek fényhatásokkal járnak. Bizonyos hasonló szituációkban beugorhatnak emlékképek, pl. fogorvosi székben (a félelem és a fényhatások miatt stb.)

Később hallasz-e környezetedbe nem illő dolgokat, pl. forgó mozgásra emlékeztető hangot, vagy közvetlen a fejedben elviselhetetlen zümmögő hangot, vagy magas frekvenciás hangot, amelytől az egész koponyád rezeg..stb.stb.

Talán a végtelenségig tudnám sorolni, de az a lényeg hogy ami nem illik bele az életedbe amit addig éltél, annak valószínűleg nem is kellene ott lennie...

Fontos ha bárhová mész, máshol is előfordulhatnak furcsaságok? hm...

Annak a jogát meghagyom neked hogy eldöntsd ez jó-e a te életedben vagy nem jó.

Mindenesetre az időt próbáld minél tudatosabban eltölteni, minden percre figyelni, hogy mennyire voltál önmagad, mennyire voltál tudatában annak amit csináltál.

Nagyon fontos az idő, mert ez akkor is a te életed, ami felett pedig neked kell rendelkeznek, akármi történik is.

2011. júl. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!