Küldenétek UFO-s videókat amik szerintetek igazi? Én is küldök sokat nagyon durvákat.
2010. nov. 9. 12:51
21/41 anonim válasza:
Ugyanott forgatták. Ez a lényeg. A másik videónál egy bábú van az látszik. Az elsőt befolyásolhatták is. Túl művi a mozgása. Az embereket már szinte tökéletesen leképező robotok is vannak, amik szintén pislognak. Amúgy pedig simán rá lehet dolgozni géppel. És most komolyan? Beleselkedik a házba, vagy onnan ki? És pont van egy kamera, hogy vegye?
22/41 anonim válasza:
Gizi gyere má' ott van a Iti XD
23/41 anonim válasza:
Amúgy én hiszek az ufókban! bárki bármit mond ez bizony egy ufó!! http://www.youtube.com/watch?v=X80Gd80X40s&feature=related
24/41 anonim válasza:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:45 -nak
Ne gyárts új fogalmakat! A természetfeletti azt jelenti, hogy a természetnek nem a része, olyan pedig nincs. Amit mi emberek nem tudunk elképzeli, azt legfeljebb emberfelettinek nevezhetünk.
26/41 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:56 -nak
Abszolút nem értek azzal egyet, hogy egy értelmes szénalapú szerveződésnek eltérően kell kinéznie, mint nekünk.
Itt van róla egy írás:
27/41 anonim válasza:
ez első csak egy bábu.. ha jobban szétnézel youtube-on láthattad volna amikor a stáb szórakozik vele
28/41 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem nem egy bábú hanem a kormányok készítettek az igazi helyet egy kitalált kis másolatot hogy megcáfolják azt hogy igazi a videó. Más részről ha azt a kettő videót többször meg nézitek akkor észre veszitek ti is azt amit én. Egyébként meg Tuti hogy igazi amit én küldtem , jó nincs rá bizonyíték mért lenne , de ahogy mondtam észre fogjátok venni hogy az első élőnek tűnik a másik pedig bábunak. Egyébként nem rosszak ezek a videók küldjetek még oksam?
2010. nov. 10. 13:39
29/41 anonim válasza:
"Egyébként meg Tuti hogy igazi amit én küldtem , jó nincs rá bizonyíték"
Ez egy gyönyörű mondat. :D
30/41 A kérdező kommentje:
Igen tudom általában gyönyörű mondatokat írok :)
2010. nov. 10. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!