Küldenétek linkeket?
Figyelt kérdés
Válogatást csinálok: Gyakorikérdések agytrösztjei címen már szükari megvan de nem találom feri kérdését és 404 első megmozdulásait sem el tudnátok nekem küldeni a linkeket akinek megvan ? köszönetem2011. aug. 17. 17:43
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
Simán mint pozitív szereplő :D
tényleg ebből lehetne egy tök jó filmet csinálni.
2011. aug. 17. 19:13
4/12 Álló László válasza:
Kedves Sarlol!
404 első megmozdulásait/kommentjeit én is kerestem de nem találtam meg sajnos. :(
5/12 anonim válasza:
Ide írt 404 és Szükari is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2105..
6/12 anonim válasza:
Feri kérdését, és az azzal kapcsolatos dolgokat lementettem. Feri kérdése péntek délutánig, a mentőcsapat szervezése, a törlés után történtek a másik topicban. Tudtam, hogy úgyis törölni fogják a kérdést. Én is dolgozom a sztorin, csak nekem előbb jutott eszembe... Már múlt csütörtök óta dolgozom rajta, csak én más szemszögből írom, és egy sgész jó kis sci-fi lesz, amíg úgy látom, te szociológiai szempontból közelítesz meg egy társadalmi jelenséget. Legyek irígy kutya, vagy legyek jó fej?
8/12 anonim válasza:
Kedves kérdező ez a kérdés tényleg az U.F.O. ÉSZLELÉSEK témakörben való.Mert szerintem nem.
9/12 A kérdező kommentje:
adrienn
lehetsz jó fej két külön megközelítésben dolgozunk :D
2011. aug. 19. 23:45
10/12 anonim válasza:
"Legyek irígy kutya, vagy legyek jó fej?"
legyél helyesen író ember és írd úgy, hogy irigy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!