Azok akik vaskalapos ufo szkeptikusok azok lesznek azok akik elsőként fegyvert ragadnak ha egy földönkívüli faj felveszi a kapcsolatot velünk, hogy lelőjék őket?
Lehet a kettő között összefüggés?
Úgy értem az sem egészséges ha valaki alaptalanul hisz például a Piroska és a farkas meséjében.
De aki foggal körömmel tagad valaminek a lehetőségét (még elméletben is kizárja) annak is lehetnek valami komoly pszichológiai okai, nemde? Legbelül valamilyen súlyos bizonytalanság és félelem okozhatja ezeket a reakciókat és végérvényben önnyugtatás célját szolgálja. Ezek az emberek nem tudnának egy ilyen eseményt a helyén kezelni és rögvest ellenségesen lépnének fel.
Mit gondoltok erről?
Egyértelműen van valami gondjuk agyilag. Egyébként tényleg szinte mind nagyképű, beképzelt. Talán szökőévente egy normális szkeptikussal lehet találkozni.
A többi kb. olyan szintű, mint a South park szkeptikus paródiában Garrison, amikor Garrison hívőből ateista lesz, mert minden annyira "logikus" neki.
Ha őszinte akarok lenni, volt olyan dolog, amikor fiatalabb korban még én nehezteltem a Vágó István-féle szkeptikus csapatra, mert lefikázták a kedvelt Kombucha-italomat.
Felemás dolog, azóta már a Vágó is leszerepelt, más szempontból, de sok tekintetben igaza is volt. (Kombuchát nem lett volna fontos fikázni.)
Megpróbálnék rávilágítani, hogyan látom én a kérdést.
Tapasztalatlan fiatal gyerek okoskodik, de majd rá fog jönni, hogy hülyeséget beszél.
Ha nem, akkor így marad, arra is van sok példa sajnos.
Úgyse hisz nekem, nyilván engem néz hülyének, ez már csak így megy. Ő baja.
Hihetetlen időket élünk, kereskedelmi csatornákon mindennapi dolog, hogy parlamenti képviselők, szenátorok, admirálisok a legnagyobb természetességgel beszélnek óceánok mélyén levő bázisokról. Elképesztő.
Kérdező - értelmiségi körökben köztudott, hogy az elit fő mestersége mindig is a pórnép negatív szellemi befolyásolása és ez általi tartós mentális lenyomorítása volt.
Régebben ezt a szerepet leginkább az intézményes vallás töltötte be, manapság pedig a média-bullshit. Vagy még nem láttál olyan abszurd jelenséget, mint magát istenhívőnek valló politikus? Gondolod, hogy ők ténylegesen ennyire ostobák lehetnek?
A médiában fellépő "parlamenti képviselők, szenátorok, admirálisok", mint társadalmi paraziták, csakis a kasztbéli hovatartozásuk által meghatározott kötelességeiknek tesznek eleget - logikus!
Ők tudják, hogy mit akarnak és hol a helyük - de közemberként te is tudod, hogy hol a helyed?
14. Csak a régi történet: rokon vett egy új autót, majd azzal jön nekem, hogy milyen érdekes, folyton ilyen autók jönnek vele szembe mindenhol, milyen sokan veszik ezt a típust.
Persze, mert neki már erre fókuszált az agya, közben egyáltalán nem népszerű, nem túl gyakori autótípus volt, azóta ki is pusztult már gyakorlatilag az utakról. Eleve olyan típus, amit én biztosan nem vettem is volna meg soha, ízlésficam is kellett hozzá, műszaki butaság is.
Neked is már erre fókuszál az agyad, ezekre a hülyeségekre, közben a kutyát se érdekli, sokan mások nem foglalkoznak ezzel.
Hogy a bulvár felkapja, RTL Fókusz ne röhögtess, nekik kell a téma, nézettségi morzsák.
Közösségi oldal is ezt nyomja neked, mert ilyenekre kattintasz, tolják az arcodba, hogy még jobban mossák az agyad.
Itt is folyton ilyen tolakodó, mesterkélt, ugyanakkor semmitmondó kérdéseket irkálsz ki a témáról.
Múltkor is említettem, ezek nem olyan kérdések, ami elvileg a Gyakori Kérdések célja lenne (keresel valami tudást, információt, amiben mások segíthetnek), te ezeket csak provokatív céllal írod ki, hogy a nézeteid erőltesd rá másokra.
De bizonyítékod nincs semmi, csak bulváros hülyeségek, szelektív látás, eltorzulás.
“ Kérdező - értelmiségi körökben köztudott, hogy az elit fő mestersége mindig is a pórnép negatív szellemi befolyásolása és ez általi tartós mentális lenyomorítása volt.”
Összeesküvés elméletekről most nem szeretnék tárgyalni. Fókuszálhatnának arra a hivatalos információkra amik most közbeszéd tárgya.
Fókuszálhatunk hivatalos információkra-majd,akkor,ha lesznek hivatalos információk idegenekről,meg űrlényekről...
És nem,sem a stertrek,sem a starwars,sem a predator nem minősül hivatalos információnak.
18
Te teljesen hülye vagy?
Akkor mit linkeltem? Amit linkeltem szerinted egy hollywoodi film?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!