Mit lehet ez ellen tenni?
11-07 15:37
Szépen le szóltál, de úgy látszik nem olvastad el a végét... Ami arról szól, hogy örülj, hogy itt MO-n más a helyzet, mint az USA-ban... És hidd el én csak a tapasztalataimat írtam le és a meglátásaimat... Csak ha ilyen hiszékeny emberek irányítanák a világot és nem lennének ilyen osztályai a kórházaknak, akkor nekem meg egy nagymamámmal lenne kevesebb... Szóval ne íréld meg azt, amit én a saját szememmel láttam... OK?
Kedves BlackSword!( ma 08:43) Valamit nagyon félre érthettél. Mondanivalómat nem neked címeztem hanem a kérdés feltevőjének. (aki gondolom tájékozódási, érdeklődési szempontokat vett figyelembe a kérdés feltevésénél) Ha a Te írásodra szerettem volna reagálni odaírom a dátumon és a pontos időpontot is. (ahogyan azt most is megtettem, de nem szeretnék a korábbi komentedre reagálni. Nekem pont egy ilyen helyzet miatt van 1 nagymamámmal kevesebb! "Ha nem akarsz, akkor ne menj el" mondatodra annyit szeretnék reagálni, hogy kényszergyógykezelés igen is van. Az egyik volt kollégámat is alá kellett vetni.(hivatalból volt kötelező, mivel állami szférában, egészségügyben dolgozunk így picit én is bennfentes vagyok a témában)Hogy az írásod végén az "OK...." mire vonatkozott nem tudom, de ha az volt a célod vele, hogy felfogtam e amit írtál akkor jelentem felfogtam. Csak hát éppen olyan világot élünk ahol szabad a véleménynyilvánítás! Köszönöm a MINDENKINEK a komment végigolvasását.
Egy 25 éves anyuka
Bocsi... Akkor nálam a hibapont... Valahogy ma tényleg lassabb a felfogásom, mint szokott... Pihennem kellene...
Nézd el nekem, most ezt... Szombaton bécsben voltam, és e miatt utaztam vagy 900km-t, még nem pihentem ki magam rendesen... Szóval bocsi...
Az előző vagyok. Elnézést kérek, picit illetlen voltam és nem írtam alá!
Szóval semmi gond!
A 25 éves dilettáns anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!