Mit lehet ez ellen tenni?
11:58! Mit csinál a pszichiáter? Te testközelből láthattad! Nem kukacoskodás, nem kétségbe vonás. Szeretnék tájékozódni róla mint sokan mások. Le tudnál nekünk néhány példát írni. Esetleg a videóban elhangzottakra reagálnál néhány sorban?(Szerintem sokunkat érdekelne, főleg a videó megnézése után)
Előre is köszönöm szépen.
Annyira nem tudok én sem részletesen nyilatkozni mert 15 évesen voltam ott több alkalommal,(velem is foglalkozott a szorongásom miatt)
de:
az enyém nagyon aranyos volt,volt lelki segély szolgálata (ifjúsági p. volt pontosabban) mikor valaki öngyilkos akart lenni és bevitték a sürgősségire akkor lement hozzá beszélt vele,felvetette adott esetben ha kockázatot látott,alkoholisták voltak nagy számban,a páciensek akik nem voltak veszélyesek ott sétálgattak,gyógyszerezni nem nagyon láttam.Nagyon tisztelték,amúgy kb. úgy telik egy napja mint egy rendes orvosnak csak mások a kezelések.
(pl. reggeli megbeszélések).Nem szórta a gyógyszereket.Nekem pl egyet sem adott pedig elég erős volt a szorongásom.(+hiperaktiv is vagyok)
A videórol meg annyit hogy nem pontosan a pszichiátria megítéléséről mondanék véleményt.Engem ez az orvosos össze esküvéses elméletes hülyeség elég érzékenyen érint anyukám miatt.Erről pontosan van véleményem,de nem a témához tartozik.Ha érdekel szívesen leírom mert nagyon elvan tájolva pár ember az orvosokkal kapcsolatban.
a végén hozzá tenném hogy egyáltalán nem vagyok elfogult bármennyire is úgy tűnik.(Itt is volt akitől elvették a kulcsot...)
Ugyan nem konkrétan pszichiátria, de szerintem valamelyest a témához kapcsolódik. „A Magyar Pszichológusok Egyesülete a korai fejlesztés ellen” - érdemes elolvasni:
404 akkora balf*szságot írt, mint ide Jeruzsálem... több Rivotrilt szedő ismerősöm van... mind élnek -.-"
Bizonyos időnél tovább nem lehet szedni elméletileg, mert függőséget okoz. Ennyi. 404 te maradj okos UFO témában szerintem, arról sokkal nehezebben derül ki, mekkora baromság...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!