Granger Taylornak egyáltalán megéri visszatérni a Földre 100 000 év múlva?
Szerintetek akkor lesz még emberiség vagy a földönkívüliek egy ember által lakatlan bolygóra is visszahoznák?
Az ő szempontjából csak 42 hónap telik el, de itt addigra megszűnik a világ, amit ismert. 100 000 év a Földön durván sok idő és átalakul minden.
(Ha esetleg ez a kérdés itt lesz 100 000 év múlva vagy valamilyen módon archiválódik vagy eljut Granger Taylornak és le tudja majd fordítani, akkor üdvözlet 2024 decemberéből! Három nappal korábban volt az a nap, amikor 44 éve elindultál az utadra (a mi nézőpontunkból). Én akkor még nem is léteztem és már rég porrá váltam, amikor visszatérsz. Remélem jól érezted magad. Itt a Földön szerintem csak rosszabb lett a helyzet, így bizonyos szempontból jól döntöttél, hogy elindultál a kalandodra. Minden jót a jövőben! <3)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!