Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez ufó lenne? Vagy videótrükk?

Ez ufó lenne? Vagy videótrükk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezzel van tele a tiktok. Biztos hamis, mert miért lenne sperma alakja?

nov. 23. 17:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Hamis
8 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Tudod, mi ez?

Nem. Akkor UFO. Már ha tudod, mi az ufo jelentése...

nov. 23. 17:26
 2/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

Ne viccelj, tele van vele minden híradás, az oroszok Oreshnik ballisztikus rakétája 5-szörös hangsebességet tud.

Minden szorzószám átlépésekor jelentkezik a hangrobbanás is, a második linken gyönyörűen látszik a fázisváltás.

A kérdés nem tartozik ebbe a kategóriába.

nov. 23. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Az első videó elején mondják hogy rakéta, és oroszul beszélnek. Aha persze biztos hogy UFO csak is. És ha UFO lenne akkor biztos hogy csak a tiktokon közölé egy ismeretlen felhasználó véletlen sem lenne ennek nagy híre. Ja és a másik amit mindenkitől kérdezem aki hisz abban hogy földönkívüliek vannak a földön és köztünk bujkálnak: Ha annyira fejlettek hogy ide tudnak jönni miért bujkálnának előlünk?
nov. 23. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem rakéta volt?

De az IBCM mit jelent?

nov. 24. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nov. 24. 00:51
 6/9 Kedves Vezető ***** válasza:
Kommentbe is ott van h rakéta
tegnapelőtt 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:
3. Vagyok és miért is lettem lepontozva?
tegnapelőtt 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

3. Vagyok és miért is lettem lepontozva? Mert sok itt az elvakult UFO hívő és nem bírják elfogadni, ha egy általuk földönkívülinek vélt akármire megoldást találnak, hogy az bizony nem földönkívüliektől származik.

Egyébként meg nem értem mi a logika ebben nekik. Mutatnak valami égi jelenséget, és ha nem tudjuk mi az, akkor már rá is vágják, hogy jó akkor az UFO, és ufonauták vezetik, földönkívüli lények.

Ugyanolyan logikátlanság mint a régi vallások. Láttad a villámokat az égen?! Akkor az Zeusztól származik. Vagy Thortól származik.

Mivel nem tudták mi az a villám a tudás hiányát kitalált istenekkel töltötték ki.

Ugyanez a helyzet az UFO hívőkkel is. Nem tudják mit látnak az égen ezért a tudás hézagot UFO-val földönkívüli lényekkel töltik ki.

Teljesen ugyanaz a hibás logika.

tegnap 08:20
 9/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
80%

8.

Ne viccelj, engem már tavaly megfenyegetett az egyik, hogy elüldöz innen a véleményem miatt, mert nem hiszek a szellemekben.

Persze nem tudással, érvekkel, hanem képes volt kimondani konkrétan, hogy veszekedéseket provokálva feljelentget engem, hogy törlésre és tiltásra kerüljek (gerinc).

Van egy másik, amelyik szakmai szekcióban már évek óta nyomogatja rám a piros minősítéseket, olyan hibátlan válaszokra, amivel csak támogatok másokat és az oldal működését is, nem számít.

Pár hete az egyik már nem tudott kínjában mit kitalálni ellenem, hónapokra visszamenőleg kikereste a hibátlan szakmai válaszaim és sorra lenyomogatta, méghozzá hirtelen egyszerre 3-4 piros kör jelent meg, tehát képes volt ennyi loginnal fáradozni, normális?

Legjobb az egészben, hogy te is itt írogatsz, közben röhög rajtad a kérdés kitalálója, aki csak szórakozik ezen, hogy fáraszt téged, rabolja mások idejét, mert valójában ő is tudja, hogy itt az Oreshnik rakétáról van szó.

Ki itt belépsz, nem tudod, mibe lépsz.

tegnap 09:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!