Ez ufó lenne? Vagy videótrükk?
Tudod, mi ez?
Nem. Akkor UFO. Már ha tudod, mi az ufo jelentése...
Ne viccelj, tele van vele minden híradás, az oroszok Oreshnik ballisztikus rakétája 5-szörös hangsebességet tud.
Minden szorzószám átlépésekor jelentkezik a hangrobbanás is, a második linken gyönyörűen látszik a fázisváltás.
A kérdés nem tartozik ebbe a kategóriába.
Nem rakéta volt?
De az IBCM mit jelent?
3. Vagyok és miért is lettem lepontozva? Mert sok itt az elvakult UFO hívő és nem bírják elfogadni, ha egy általuk földönkívülinek vélt akármire megoldást találnak, hogy az bizony nem földönkívüliektől származik.
Egyébként meg nem értem mi a logika ebben nekik. Mutatnak valami égi jelenséget, és ha nem tudjuk mi az, akkor már rá is vágják, hogy jó akkor az UFO, és ufonauták vezetik, földönkívüli lények.
Ugyanolyan logikátlanság mint a régi vallások. Láttad a villámokat az égen?! Akkor az Zeusztól származik. Vagy Thortól származik.
Mivel nem tudták mi az a villám a tudás hiányát kitalált istenekkel töltötték ki.
Ugyanez a helyzet az UFO hívőkkel is. Nem tudják mit látnak az égen ezért a tudás hézagot UFO-val földönkívüli lényekkel töltik ki.
Teljesen ugyanaz a hibás logika.
8.
Ne viccelj, engem már tavaly megfenyegetett az egyik, hogy elüldöz innen a véleményem miatt, mert nem hiszek a szellemekben.
Persze nem tudással, érvekkel, hanem képes volt kimondani konkrétan, hogy veszekedéseket provokálva feljelentget engem, hogy törlésre és tiltásra kerüljek (gerinc).
Van egy másik, amelyik szakmai szekcióban már évek óta nyomogatja rám a piros minősítéseket, olyan hibátlan válaszokra, amivel csak támogatok másokat és az oldal működését is, nem számít.
Pár hete az egyik már nem tudott kínjában mit kitalálni ellenem, hónapokra visszamenőleg kikereste a hibátlan szakmai válaszaim és sorra lenyomogatta, méghozzá hirtelen egyszerre 3-4 piros kör jelent meg, tehát képes volt ennyi loginnal fáradozni, normális?
Legjobb az egészben, hogy te is itt írogatsz, közben röhög rajtad a kérdés kitalálója, aki csak szórakozik ezen, hogy fáraszt téged, rabolja mások idejét, mert valójában ő is tudja, hogy itt az Oreshnik rakétáról van szó.
Ki itt belépsz, nem tudod, mibe lépsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!