Pesten Ti is szoktátok látni a felhőkben a fényeket éjjel ?
Figyelt kérdés
Azért írtam így mert Nem sima felhőn valami Disco fény nek tűnik, hanem benne vannak.
Kelenföld.
aug. 18. 14:49
2/16 anonim válasza:
Igen, és nyilván Te is tudod, hogy semmi köze ennek az UFO-khoz.
3/16 anonim válasza:
Pont tegnap láttam amúgy ilyen kékest
4/16 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom mi, de olyan mintha a felhő-ben lenne/felhőkben lennének.
Akit érdekel, Kelenföld, minden este, de lehet egész Pesten látni, és ez nem a Dóm fénye.
aug. 18. 17:02
5/16 anonim válasza:
Ez nem kizárható hogy interdimenzionális kozmikus intelligencia fizikai megnyilvánulása.
6/16 anonim válasza:
Kép vagy videó a jelenségről? Nem szép dolog diszkriminálni a nem pestieket. :(
7/16 anonim válasza:
Augusztus 20. miatt van, próbálgatják a fényeket. UFO biztos, hogy nem, mivel alulról jönnek
8/16 A kérdező kommentje:
Egész nyáron megy.
Valaki posztolt már róla, nekem nem túl jó a telóm hozzá hogy éjszaka felvegyem, sokkal halványabb lesz a minőség, ilyen sokadik elmosódottat meg nem akarok feltenni.
Ha találok róla videot, tudok csinálni normálisat belinkelem.
Most épp nem, mert esik.
aug. 18. 23:46
9/16 A kérdező kommentje:
Szóval felvettem már, de elég halványan látszik, minden esetre érdekes , más is látja, szinte megszokott.
aug. 18. 23:48
10/16 anonim válasza:
Létezik felhőből felfelé csapó villám is, az nézhet ki így.
Oldalról lenne érdemes fényképezni. Szólj majd valakinek, aki legalább 100 km-re van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!