Ha éjjel ufót látok, akkor jobb, ha úgy teszek, nem vettem észre, mert különben el rabolnak?
Árulkodó mennyire nem tudsz semmit erről a bolygóról és magadról, hogy neked ez egy rossz dolognak számít.
Amúgy meg nem. Bár ők is csak "emberek", de miért tennék. Idejön valamit babrálni, meglátja valaki, mert béna.., te mit tennél. Képzeld el ahogy ufo feri és ufo pista beszélgetnek.
He te feri most mi legyen?
Aaam.., semmi, úgy se hisznek majd neki, ha egyáltalán van bármi fogalma arról, amit látott. Szard le.
De hát azért ezt így még se kéne.
Nyugi má pista, ez itt egy spirituális szemétdomb. Itt akkor is hülye vagy ha valami olyat mondasz, ami teljesen egyértelmű és másnap már hivatalos.
Mi az, hogy hivatalos?
Egy kitalált, üres fogalom, hogy irányítsák őket, most ne ezzel foglalkozzá, he.
Bocsi.., belemerültem. Szóval..., Nem tudom ki és miért lenne ott, de ha tényleg meglátod őket, és ők téged, ne aggódj, nem visznek el. Persze inkább azon aggódj, hogy miért aggódnál, hogy a galaxis egyik legbrutálisabb, legönzőbb, legabszurdabb, legkínzóbb, legistenkáromlóbb, stb bolygójáról elvinnének, de ha te ennyire itt akarsz lenni, akkor megnyugodhatsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!