404! Légyszíves minél hamarabb valaszolj! UFO-k 99,9% hogy léteznek, annyiszor láttuk őket ugye=). Sok mindent tudni szeretnék erről. Ugye tudsz mesélni? Lent bőv.
Mondd el, amit tudsz még ha hosszú is légyszi.
Mindent tudni szeretnék
de komolyan midnent.
Első válaszoló! Esetleg még több infót is megoszthatnál erről a könyvről, nagyon érdekel! Pontosan mikor adnák ki?
Főként engem a plejádiak érdekelnek, olvastam Barbara Marciniak remek könyvét, azóta nem hagy nyugodni a téma, velük szívesen találkoznék, de a zétáktól félek...
kedves válaszoló! van elég sok bolygó.most vizsgáljuk azokat amik egy csillaghoz közel vannak. van belőlük 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 sőt több. hány feltétel van, hogy müködjön a bolygón az élet, fejlődhessen stb.? szamoljunk mondjuk 10zel
tegyük fel, hogy midnen 100adik bolygón teljesül 1 feltétel, 10 feltétel van azaz midnen ezredik bolygón lehetségesó az élet. most tegyük fel hogy nincs mákja senkinek és mégse alakul ki még 100000000 bolygón élet. még marad elég sok bolygó sztem abból legalább 10en van élet és legalább 3 van olyan fejlett hogy lűátogassanak minket
Latom szamolni tudsz de az hogy az 10000000000 bolygo kozott csak 10 vagy 20 amely stabil es amely megfelelo ahoz hogy elet alakuljon ki rajta
s a fejlodeshez nagyon sok evmilliard kell
meg olyasmi nincs hogy fenysebbeseg tobszorosevel az urben utazni elobb utobb az urhajo nekiutkozik egy aszteroidanak az csa a Csillagok haborujaban van hogy galaxisok kozott utazgatnak kedvuk szerint. Elkepzelted menyi uzemanyagra van szukseg vagy hogy milyen fem kell ahoz hogy kibirjon egy 190000000 km/h sebesseget anelkul hogy ne olvadjon el.
s ne is beszeljunk hogy az eloleny nem birna ki a fenysebesseg tobszorosevel halado urhajoban a ra nyomulo erot ... szoval az urlakoid lehet eldegelnek de nem jonnek hozzank csak Teleportal ami ugy mukodik hogy reszecskekre szedik az elo szovetet s a kijelolt ponton ujbol osszerakjak ... de nincs ruha s nincsenek fegyverek ... mert csak elo sovetet kepes tovabbitani .
Na allajunk csak meg egy szora Diator !. Igazad van hogy ha minden naprendszerben 9 bolygo volna akkor es ha mindegyik naprendszerben ahol ugyan olyan tavolsagra van a bolygo mint a mi Foldunk akkor elet lehetne ... de nem csak errol beszelek ... hanem arrol is hogy megfelelo stabilitasa kell legyen megfelelo anyagokbol kell osszeallnia a bolygonak es felszinene sok miliardnyi anyagnak kell leteznie es egy szikranak ami elinditja az eletet. A mi esetunkben egy Ustokosmag valtotta ki ezt a szikrat amely miatt elindul a Foldon az elet. ... Felhozodott a Mars hogy azon is lehetne elet
tereszetesen lehetne ha lenne stabilitasa es ha nem folyekony magja lenne, ahoz hogy elet alalkuljon ki egy bolygon nem csak megfelelo tavolsag kell legyen egy csillagtol. A csillag is kulonleges kell legyen mert akarmenyik csillagnak nincsenek olyan fizikai hatasai mint a Napnak. A Nap korul 9 bolygot tudunk pontosan hogy kering s 2 Aszteroida mezot amelyek a bolygok maradvanyai mint pl: a Mars es a Jupiter kozotti aszteroida mezo es a Pluto utani aszteroida mezo es kisbolyog ovezet ezek meg a mi csillagrendszerunbe tartoznak es az Oort felho amely korbeveszi a naprendszert ez a naprendszerunk hatara. Napunknak tobb mint 100000 Csillagaszati egyszeg tavolsagra terjed ki a gravitacis es a fizikai hatasa.
A naprendszerunk ben csak a Foldon letezik elet de meg van egy Hold amelyen lehetne ha megfelelo tavolsagra lenne a Naphoz ez a JUpiter egyik holdja az EUrope Hold stabilitasa megfelelo es atmoszferaja is van de a tavolsaga miatt kiesik a Habitabilis zonabol es ezert a teruletet jegmezo fedi ....
S nem zartam ki hogy nincs elet a Foldon kivul csak mi nem tudunk rola es en azt zartam ki hogy nincs utazas az urben mert fenysebesseg tobszorosevel nem lehet az urben utazni mert egy aszteroidat nem birna ki semmi fele fem se ha nekicsapodnal pl 4000000000 km/h-al. Es nem mondtam hogy okos vagyok mert biztos hogy vannak akik tobbet utdnak nalam. Elvegre en meg csak Hallgato vagyok az egyetemen es nem lediplomazott csillagasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!