Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vajon sikeres volt a 2018 as...

Vajon sikeres volt a 2018 as nagy kollektív meditáció?

Figyelt kérdés

Sikerült beindítani az Eseményt, és eltavolítani a toplet bombákat?

[link]

aug. 2. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az a toplet bomba?

Én nem is hallottam róla sosem, ezek szerint sikerült?

aug. 2. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

#2 12:07

Itt olvashatsz róla:

[link]

Vigyázz, mert eszement baromságok vannak összehordva

Kis ízelítő:

„A Yaldabaoth entitás fejének rendellenes plazma szálai a toplet bombákkal együtt a fekete kővel vannak összekapcsolva, ami egy top kvark-antikvark kondenzátum. A fekete kő egy top/antitop kvarkokból álló hadron, melyet évmilliókkal ezelőtt óriási részecskegyorsítókban (Dyson gyűrűkben) alkotott meg a chiméra.

Ezek létre tudtak hozni a fekete kő megalkotásához szükséges kritikus 2 billió Kelvin fokú hőmérséklet fölötti hőmérsékleteket.”

„Kb. 7 millió évig a fekete kő a Rigel csillagrendszerben keringő egyik bolygón volt megtalálható (ami abban az időben a kozmikus anomália középpontja volt), majd 1996-ban hozták a Földre a Rigelből a Bika molekuláris felhő plazma szálán keresztül.”

„Jelenleg a Long Island-en lévő RHIC ütköztető közelében lévő föld alatti chimera létesítményben található.

A rendellenes plazma és a fekete kő között lévő kölcsönhatás kb. 500 mérföld átmérőjű óriási negatív plazmaörvényt hoz létre, melynek középpontja Long Island-en van.”

aug. 2. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
természetesen, hiszen nem jöttek a toplet bombák. Aki a világháború ellen harcol, az is sikeres, hiszen nincs világháború, de én személy szerint egy sikeres sárkányölő vagyok.
aug. 2. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem történt meg az úgynevezett "Esemény", amennyiben ez a földönkívüliek nyilvános megjelenését jelenti. Ezekről a bombákról olvastam én is annak idején, de azóta sem tudom értelmezni, hogy ez mit jelent. Én sajnos azt gyanítom, hogy ez az egész egy átverés, bár lehet, hogy egy másik része meg igaz ezeknek az információknak.

Sajnos egyelőre semmi sem utal arra, hogy földönkívüliek fognak itt nyilvánosan megjelenni, pedig időszerű lenne már véleményem szerint.

aug. 3. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!