Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Boldog Függetlenség napját!...

Boldog Függetlenség napját! 🌭🍔🍺 Miért pont Amerikában vannak " ufo " jelenségek? A kisvárosomban miért nem voltak ilyesmik sosem?

Figyelt kérdés
júl. 4. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
A te agyadat ennyire kimostak az USA-moviek, hogy mar boldog fuggetlenseg napjat kivansz magyar forumozoknak?
júl. 4. 23:31
 2/10 anonim válasza:
78%

Nem csak Amerikában vannak.

Viszonylag sok eset volt/van Oroszországban, Dél-Afrikában és Európában is.

Bár a legtöbb ilyen eset általában meg van magyarázva, vagy pedig idővel kiderül, hogy kamu.

Van egy jó kis YouTube csatorna, ami több “hitelesnek” mondható “ufós” esetet is bemutatott. Ha érdekel belinkelem ide.

júl. 4. 23:41
 3/10 Darius- ***** válasza:
75%
Mindenhol vannak, de az internet az amerikai dolgokkal van tele.
júl. 4. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Nézz meg pár walking videót, arról, hogy mennyi dorogos fetreng az utcákon, máris megérted, hogy miért látnak annak ufo-t
júl. 5. 07:01
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Mert az ufók is nagyon jól tudják, hogy amerikában van a legtöbb hülye, akik még azt sem veszik észre, ha a saját agyukat elszívják.
júl. 5. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
19%

Minden amerikai hülye, de a magyarok bezzeg okosak:)

Amerikában azért van annyi ufo ügy, mert ha ügyesen szövöd a történetet, akkor életed végéig meg tudsz belőle élni, annyian fizetnek ilyen sztorikért. Nálunk erre semmi esély. Nálunk az aktuális propagandasztorikat veszi be a nép és ezért sokkal de sokkal többet fizet. Ennyire vagyunk okosak.

júl. 6. 02:09
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Azért vannak Amerikában annyi ufo jelenség ,mert ott sok katonai repülőgép bázis van illetve sok a pénz titkos repülőgépek kifejlesztésére és tesztelésére.Ezeket a gépek szokták én szerintem összetéveszteni az ufokkal.Illetve normál katonai repülőgépeket is össze lehet téveszteni sötétben idegen űrhajókkal.

A kisvárosomban miért nem voltak ilyesmik sosem?""

Azért ,mert itt 1;nincs pénz titkos repülőgépeket fejleszteni

2;Nincsen mit összetéveszteni velük.

júl. 7. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Én láttam az én erdélyi kisvárosomban a híres Hója erdő fölött. Pont mellette lakom
júl. 7. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:

7-es

Most hiába pontozzátok le a válaszomat ez a szomorú valóság sajnos.

júl. 7. 19:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Én adtam zöld lapot neked.
júl. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!