A Földről elrabolt emberek hogy tudnak másik bolygón évtizedeket élni?
Az immunrendszerünk a Földön lévő betegségek ellen van berendezve, a gravitáció ha kicsit is más, a csontrendszerünk szenved tőle súlyosan, stb.
Akkor ez hogy???
9 - "A saját tejgelye körül forog.
Nem árt a fogalmakkal tisztában lenni."
Mint ahogyan a helyesírással sem ;) :D :D
"Mint ahogyan a helyesírással sem ;) :D :D"
Lyalllly, amikor az egó nem tűri a kritikát, de nincs mibe beleközni, kössünk bele az elütésekbe. :DDD
(A lyallly szándékos volt.)
Egyébként mondatokat ponttal, felkiálójellel, vagy kérdőjellel zárjuk, ha már helyes sírás.
Asztrális implantátumokkal küszöbölik ki és gyorsítják az alkalmazkodási készséget,de nem ez a fő probléma..A dns spirálunk energetikailag van befűzve a bolygónk testébe,vagyis a fizikaival a szaporodás,az érzelmi és mentális fejlődés is teljesen leáll..
A farkas gyermekei - Ridley Scott
Ezt csinálják az SSP vagy MILAB Programmal (szuperkatona) ahol elrabolt terhes anyák méhében hibridizálják a gyereket és viszik kiképzésre,szolgálatra a környező bolygókra..
PL: [link]
De ki kezdted' a "szűkölést"? Ja, tudom, az más...
De akkor ha jól értem, számodra a Föld továbbra is "forog" a Nap körül.
Akkor én kérek elnézést, vannak taníthatatlan emberek.
"Bocs, ez milyen nyelven van?"
A szarkazmussal kevert irónia megértéséhez kell egy átlagos intelligencia.
Tudod, ott van az a kis aposztróf, amit a magyar nyelvben gyakran akkor használnak, amikor szándékosan elhagynak valamit.
Ezután szabadon én most a szándékosság jeleként tettem oda, szándékosan írtam bele a kérdésbe a választ is (segédige E/3 helyett E/2-ben) jelezvén, hogy te voltál, aki kezdte.
Nem értetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!