Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt már olyan, hogy a földönk...

Volt már olyan, hogy a földönkívüliek elraboltak valakit, és nem hozták vissza hanem magukkal vitték?

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
lehet
2024. jún. 13. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem, mindig visszahozzák őket. Az űrközi törvények egyik alappillére, hogy vissza kell hozni.
2024. jún. 13. 17:43
 3/10 Senior Séf ***** válasza:
64%
Nem tudjuk, mert nem hozták vissza, hanem magukkal vitték.D
2024. jún. 13. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Mivel csak az tudja elmondani, hogy elvitték, akit visszahoztak, így...
2024. jún. 13. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Vannak olyan eltűnt emberek, akik sosem kerültek meg
2024. jún. 13. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Több millió ember tűnik el nyomtalanul évente a Földön.Nagyobb részük háborús tevékenység vagy bűncselekmények miatt.Kisebb részük öngyilkos lesz.Ettől is kevesebb hátrahagy mindent és új életet kezd valahol.Marad egy pici rész világszerte pár ember.Beszámolnak különleges égi jelenségekről többször regressziós hipnózisra mennek ahol a hipnoterapeuta érdekes dolgokat rögzít.Néha ismeretlen idegen nyelven szólal meg hipnózis alatt fura emlékképek elképesztő technikai tevékenységet ír le az égi jelenségekkel kapcsolatban.Utolsó regisztrált esetek az ilyen emberekkel kapcsolatban hogy vizsgálatokról idegen implantátumokról a testében számol be.Fura nyomok jelek a bőrön legtöbb a régi sumét akkád vagy babilóni birodalom írásrendszeréhez hasonló de mégsem ugyanolyan.

Majd egyszer csak eltűnik.Nem megy dolgozni családtagokkal nem beszél elmennek hozzá.Ház belülről bezárva szobában mintha aludt volna valaki és semmi más nyom.

Sok ilyen esetnél a padlón szőnyegen fura égésnyomom vannak.Háziállatok a hely közelébe nem akarnak menni úgy félnek.

Pár hét után nem vizsgálják tovább az ilyen ügyrket.Némelyiket felkapja a média mert néhány Ufo- kutató kapcsolatban van ilyen hipnoterapeutákkal és az érdekesebb eseteket megosztják velük.

2024. jún. 13. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

#8 Ez kiváló hozzászólás! Lehetséges, hogy úgy tűnnek el, hogy teleportálják őket az idegen lények, mert talán képesek erre is.

Véleményem szerint pár hétnél tovább szokták vizsgálni, hogyha valaki eltűnik, mert intenzíven keresik az illetőt mindenfelé. A pár hét inkább pár hónap szerintem, de persze ez részletkérdés, a lényeggel teljesen egyetértek.

2024. jún. 14. 02:04
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Az előző vagyok, természetesen hetes hozzászólót akartam írni az elején, csak elírtam.
2024. jún. 14. 02:06
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
7 - Erről tudsz mutatni forrást is, vagy csak az X aktákban láttad?
2024. jún. 14. 05:04
 10/10 anonim ***** válasza:
31%

Engem érdekelne a hiteles forrás erről. :)

2024. jún. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!